fryyseeer..

Usch, nu är man riktigt frysen efter en hård och kall utedag! Har precis kommit hem från västerås där skollaget var o spelade lite fotboll ;) gick vell kanske itne så jätte bra men, förlora två och vann faktiskt en :) Men det ledde bara till en tredje plats :P Tycker att vi va jätte bra för att aldrig ha spelat tillsammans någongång, blev bara bättre och bättrte :) men de va ritktigt kallt, frös typ ihjäl! fryser typ fortfarande, uschusch.. men nu äre bara och försöka tina upp & äta nått viktigt sen äre innebandy match ;) riktigt kul ska de bli iaf! gjorde typ illa foten på fotbollen, kan knappt böja.. men det får vi se till så de inte blir nå problem, finns ju alltid tejp & värktabletter ;) hihi.. har ätit lite utav min jätte goda kladdkaka också, ibland får man gluffsa lite :) man ska ju trotsallt springa lite idag & har gjort ;P tss.. nu ska jag försöka gå och sova en blund, men det kommer nog inte gå så bra.. för jag tror att min kära fredrik kommer hinna ringa och väcka mig som han alltid gör den busen ;) hihi, men jag är glad endå! Hare gött allihoppa :)
// LindaDanielsson

mååååndaag :)

Ännu en måndag som snart är avklarad, skönt med bara två lektioner. Sen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt, fixat lite med det här sen har jag mest pratat med älsklingen :) Ikväll blire nog lugnt framför teven..
har inte så mycket att berätta känner jag, bara att jag är lyckligast i hela världen! för jag tycker så otroligt mycker om dig, visste inte att killar kunde vara så underbara ;) Men nu ska jag nog gå och kika lite film, kanske blir underbar och älskad utav alla, passande titel tycker jag :P Men vi hööörs, ha en bra kväll ;)
// LindaDanielsson


Jag älskar dig fredrik <3
image2


RSS 2.0