090527

Nu är det tentaplugg så det bara skriker om de! blir helt slut, fast jag skulle säkert kunna plugga mer men jag är så upptagen känner jag.. Idag åkte vi til lskolan runt 9 sen hemma runt halv 5 och då är man ju dö trött men fick bara vila ett tag för kl6 blev det mer plugg hemma hos malin :) gick vell framåt iaf :) haha, vi hade en föreläsare idag som var från riksbanken och det var faktiskt intressant :) men lektionen var ju katastrofal! usch.. Imorgon blir det upp tidigt och lyssna på en föreläsning om den offentliga sektorn och sen har vi lite frågestund inför tentan, kul om man vågar fråga något inför 100 pers?! haha.. men det finns nog andra som vågar fråga saker ;p Sen blire hem direkt och jobba och sen blire träning o sola på city gymis :) efter de har vi innebandyträning, tuff dag! ;p hehe.. Den går nog vägen :)
Godnatt!

090524

Har vart väldigt busy denna helg känner jag ;p Fredagen bestod av plugg hemma hos malin till fyra sen skulle sofie klippa till mitt hår och sen blev det inte mycket mer av den dagen, drog ut vid halv 11 kanske och hitta på lite bus :) Sen blev det upp tidigt på lördagen och åka till ikea med mammsen, hittade så himlans mycke fina saker :) jag blev svin nöjd! har bara lite bekymmer med vad ja ska ha för soffa soffan.. hmm.. Sen på kvällen blev jag medbjuden på någon fest ute i himmeta, riktigt trevligt var de :) massa lekar o grillning :) Så idag var jag inte alltför pigg när jag skulle upp kl8 och åka till örebro för att tentaplugga, haha! hur jag ens klarade av det kan ja absolut inte förstå.. blev bättre under dagen iaf :) Nu ligger jag här helt död i min säng, och är sjukt hungrig! Familjen är på väg hem och jag hoppas de blir god mat :) Kvällen blir sjuuukt lugn och imorrn blire skolan kl7 och sedan vet jag inte när jag kommer hem.. puuh.. Men nu tänker vi på denna sköna kväll :) Ha det bra!


090521

Röd dag idag men ändå var man tvungen att plugga :/ Träffade malin på bivur kl 10 och satte igång direkt :) vi hann lite iaf :) blir nya tag imorgon! Nu sitter jag och blir lite ompysslad av sofie :) Hoppas på ett bra resultat! Hon verkar i alla fall fått in snitsen nu i allt grejande ;) haha.. Ikväll blir det grillning med mammsen och de ska bli riktigt mysigt :) Skriver senare när allt är klart eller när jag har lust :) Have a nice day!

090520

Lång dag idag, vart borta hemmifrån i 12 timmar.. först var det föreläsning i skolan sen blev det direkt hem och jobba på kicks :) Efteråt blev det ett pass på gymmet! blev hem direkt och kolla på grey's och nu äre fråga olle :) kvällen är helt fullspäckad ;) Imorgon blir det upp tidigt och ta sig till malin för en heldag med tentaplugg!

Måste bara berätta en rolig sak som hände i söndags, vi hade vart och köpt godis (familjen) så skulle oscar ta en kola och stoppar in och börjar tugga, men han tar snabbt ut den och där sitter tanden fast i kolan, haha. helt sjukt! den var redan lös men ändå ;)



Ha en bra kväll :)

besviken..

Ja, nu är jag besviken på mig själv.. jag läste aldrig klart de som jag släv sagt att jag skulle! förstår inte när jag nu ska hinna de.. får vell bli i helgen antar jag.. så nu ska jag sova istället för imorgon blir det en lång dag, blir jobb direkt efter skolan sen hårdträning :) så det gäller att vara utvilad!
nattiiis :)

090519

Solen börjar titta fram :) så skönt, men har hört att det blir fult väder imorgon igen.. suck.. Morgonen började med en tripp till skolan vi hade en gästföreläsare och inte vem som helst heller utan självaste Hultskrantz ! Han som skrivit en utav de berömda böckerna vi läser under kursen ;p Sen blev det direkt hem och fixa i ordning en god fiskgratäng :) sen har jag skrivit en hel del sammanfattningar av kapitel och föreläsningar. Blir att läsa nått kapitel senare också, här har vi inte mycke till vila ;p Det blev ingen bra idé till designen igår, får ha kvar denna ett tag till.. Längtar till despret ikväll det är lite spännande just nu! iiih.. men innan de måste jag ha läst de ja ska annars blir jag besviken på mig själv ;p
Hörs sen!

090518

Dagen började tidigt med att cykla upp på stan till hårfixaren och börja fixa till håret. Det blev en aning mörkare än jag räknat med men lite kommer gå bort efter några tvättar, mina toppar sög verkligen åt sig allting. Klippningen blev verkligen as bra! aldrig vart så nöjd efter ett frisörbesök tror ja :) Och allt detta gjorde min underbara vän Sofie, synd att hon inte har så länge kvar på sin praktik annars hade jag verkligen rekommenderat er att gå dit :) En bild lägger jag in senare på resultatet. Jag känner att jag verkligen har lust att göra om designen på min blogg men vet inte riktigt hur jag vill att den ska se ut så får klura lite på de ;p hihi.. Ska nog börja med de nu på en gång ;)

Min bror har för övrigt namnsdag idag! Grattis till han & alla andra eric/erik :)


kväll..

Det finns verkligen ingenting att se på tv på söndagar längre, vad har hänt?! jag är sådär halv trött så jag orkar inte ta tag i läsningen men jag är heller inte tillräckligt trött för att sova.. Jag kommer verkligen sakna alla mysiga kvällar emd familjen när jag flyttar, förstår inte riktigt hur ja ska klara de ;p det är så himlans mysigt att sitta hela familjen i vardagsrummet och titta på tv och bara umgås och mysa ju :) Sen kommer jag bli helt själv ju, jag som är så sällskapssjuk kommer ju bli helt tokig! Men kanske är bra för studierna, då kanske jag tar tag i dom ;) Alltså jag vill verkligen på britney spears konsär i sommar, men vet inte en enda människa som skulle vilja följa med?! jag skulle bli helt överlycklig om de skulle ske :) men man kan vell inte hoppas för mycket.. Hoppas iaf på ett bra resultat imorgon hos frisören sofie, kanske lägger ut ett litet resultat om jag har orken ;p
Sov så gott :)

090517

Äntligen Söndag..haha, eller inte.. Kan ju va lite ironisk ibland men de ska bli skönt att det är måndag imorgon för då ska jag klippa mig och färga håret, det är sååå efterlängtat! :) Sen är det rätt skönt med söndag också eftersom man bara slappar fast man inte riktigt borde ;) Har läst lite grann men de e ju så jäkla långtråkigt.. Kapitlena är så himlans långa också.. men men, igår blev det att kolla melodifestivalen med tjejerna och dricka lite allt möjligt som bjöds ? ;p det blev hantis och det var vell helt okej :) det bästa var ju att norge vann igår, jag är hel nöjd :) äntligen en bra låt som vinner eurovision! Var skapligt trött när jag kom hem och somna direkt. Idag blev det upp i skaplig tid och ner till den där nya bilaffären och titta på en massa och han mattias från EMD var ju där, han är ju inte ful direkt ;) Nä nu ska jag ta och äta lite tacos och sen försöka läsa lite innan dagen är slut.. måste kolla på reprisen av despret och sen är det innebandymöte om ungern ikväll också :) sen blir det nog bara lugnt :) Ha en bra dag!

090516

Nu är det helg och jag ska bara ta det såå lugnt och bara njuta av ledigheten :) Igår var det fullt upp hela dagen fastän jag inte var i skolan, blev gym på morgonen med mammi sen gick vi på stan och tiden ticka iväg sedan blev det hem och hämta mina bröder fast det var bara oscar som ville hänga med. Vi åkte och fika lite glass på McDonalds, marängswisch har dom börjat med och det var riktigt gott ;p Sen åkte vi till big inn och handlade.. Sen när vi kom hem gjorde jag ett ryck med att börja städa hela mitt rum som var riktigt välbehövligt! Sen blev det en liten ommöblering också :) Sen råka jag göra nått för jag fick sån ryggvärk att jag trodde jag skulle gå av typ, kunde varken böja mig framåt eller bakåt.. gjorde så fruktansvärt ont :/ Men nu när jag vaknade idag så var de typ borta? känns bara lite så det är skönt! Men istället så när jag skulle resa mig upp vek sig benen och vaderna strama som inåt... Glömde visst stretcha dom igår ;p Idag ska jag försöka läsa i boken Marknad & Politik, men den är så jäklarns tråkig så de finns inte.. de borde inte få finnas så tråkiga böcker?! Men sen klockan tre blire att se alla vackra människor som har bal idag, usch jag blir nästan lite ledsen och vill knappt se dom för jag saknar allt de där så mycket :( Men ikväll blir det lugnt, måste ju kolla på eurovision :) Jag har blivit grymt besatt av norges låt, vet inte riktigt vad men den är grymt bra! tycker jag iaf ;p 

lyssna och njut ;)


090514

Blev en försovning imorse då jag bestämt sa igår att de inte går att gå upp tidigt två dagar irad, men ändå ska jag behöva genomlida det! skulle gått upp 6 idag, skulle ge mig lite sovmorgon, men var tydligen inte helt nöjd då med tanke på att jag sov till halv 7 och vaknade av att mamma skicka sms och fråga om jag var vaken. Hon visste att jag skulle upp tidigt och blev orolig när hon inte hörde mig röjja i köket ;p Så det blev upp & hoppa illa kvickt för kl 7 bar det av till skolan, och på dom där 30 minuterna skulle jag hinna äta, klä på mig, sminka mig fixa håret samt fixa matlåda!? håret fick lida men resten hann jag :) Har setat och jobbat med vårat inlämningsarbete hela dagen, vi har vart så oroliga för del 2 som verkade så himlans krånglig så visade det sig att man bara skulle läsa o använda de i den andra delen! skönt :) Vi är så gott som klara nu med den där så nu kan man börja fokusera lite på tentan, men först måste jag läsa ifatt allting och sen får jag vell börja plugga och se vad som behövs göras :) Nu är jag helt slut och skulle behöva sova en lur innan det är träning kl 21(!) puuh... Den här kvällen blir helt lugn och utan plugg, orkar verkligen inte.. Mina armar börjar verka från gårdagens hårdpass också! det var det värsta jag gjort sen jag börja gymma tror jag ;p haha, ville typ grina innan varje maskin, haha. Men jag och sofie gjorde bra ifrån oss och vi ska vara riktigt nöjda tycker jag ;) hihi.. Men ha det bra!


090513

Sitter i skolan och jobbar lite med vårt pm, när jag skulle öppna de ja hade skrivit för att skicka till de andra så hittar jag inte dokumentent!? Något arg jag blev, de fanns verkligen ingenstans! hade skrivit klart allting och vart jätte duktig, men nu måste jag hem och skriva om allting.... :/ Men livet är hårt ibland.. Nu finns det inte mycket att göra eftersom jag inte orkar börja på uppgiften nu, så de får vänta till sen.. Snart lektion också som vi inte fatta ett skit av vad som skulle göras men innan de blire lunch och den längtar jag till! man blir så jäklarns hungrig av att plugga ;p haha, men nu ska ja vell försöka leta lite fakta eller nå..
Ha en bra dag!

en uppdatering har skett!

Ja nu är det äntligen dags för en uppdatering här! det var ett tag sen kan man ju lugnt säga ;p Kände att de nu var dags igen :) Jag har lite saker som skulle behöva ändras men de får vänta lite grann :) har till exempel inte sådär svart hår längre ;p men de får talås ett tag till ;)

Just nu sitter jag har jag tagit en paus i allt mitt läsande som det lätt blir när det är så jäklarns långtråkigt, sitter och läser i boken "Vår Ekonomi" och det handlar bland annat om lite låg och högkonjukturer m.m.. Men jag måste verkligen läsa i fatt allt idag, blir så trött på mig själv när jag e så lat ;p Men nu känner ja mig taggad o ta tag i allt, ska verkligen inte göra nått i helgen, bara plugga typ. Känns som de behövs! Ingen träning idag heller pga att folk inte kan fråga om vi ska fortsätta träna som vanligt på våra tider och istället går o bokar in dom!? idioter. Så nu blir det träning på torsdagar mellan 21-22, kul? Men blir i alla fall mycket tid åt att läsa idag.. Ikväll är det både despret och den där kval saken till eurovision? känns som jag inte vet vilket de blir men troligtvis överväger despret iaf ;p nej nu måste jag sluta men ska försöka vara tillbaka imorgon och skriva igen eller så kanske det blir lite seanre om jag har tråkigt ;)
Have a nice day!


RSS 2.0