upptagen..

Just nu är jag väldigt upptagen på alla möjliga vis.. Tenta nästa vecka och jag är skitans stressad, det är sååå mycket man måste kunna :S helt sjukt! Så det är däför jag ej skrivit här på senaste tiden :) Halsen är bättre men inte helt bra, svider och bränner fortfarande och äter inte allt ännu, äter knappt något, men iaf.. Går på värktabletter och får se när det blir bra.. Måste iaf vara bra till vår hemma premiär!! :) Nu skriver jag ut lite föreläsningspapper på de föreläsningar jag missat och sen blire o skriva ut nån gammal tenta som man kan plugga lite på ;) hihi.. Imorgon blir det skolan med plugg hela dagen! Sen ska jag nog mysa lite med fredrik på kvällen :) man måste ju slappna av lite ibland ;) hihi.. Det var allt för mig, ha det bra!


fredag..

Idag är det fredag och då brukar man ju vara glad men jag är mest uttråkad.. Vaknade av att telefonen ringde men förstog att det var mor min så orkade inte gå upp och svara.. Men sova kunde jag inte mer efter de iaf, så det blev upp och läsa tidningen som jag verkligen måste läsa varje morgon.. Missar matchen imorgon som det även stod i tidningen och det är ju inte så jätte konstigt, men jag missar den ju inte helt för jag ska baske mig dit och heja! :) Men om vi återgår till fredag så kan jag vell påpeka att de visar så sjukt dåliga program på tvn, jag förstår inte vart dom vill komma med allt skit? Men det är vell bara bita ihop när man inte har något annat att göra.. Skulle behöva plugga också, men jag känner ingen motivation där heller.. Fast det börjar bli väldigt krisit! Ikväll har jag hört att laget har hyrt Malmabadet och det låter ju trevligt nog för att jag inte kan delta men kanske kan åka dit en stund iaf :) Ska höra mig för lite med tjejerna hur det ser ut ;) Det var ju så länge sen man träffa alla, jag har ju vart instägd här i en vecka liksom! Men nu ska jag ta och försöka få i mig lite yoghurt eller liknande och bädda ner mig framför tvn :)

Ha en bra dag och extra lycka till idag till fredrik som har match ikväll!
hoppas ni vinner :)


en vecka sen..

För en vecka sen låg jag på sjukhuset och försökte sova vid den här tiden, usch vad hemskt de va! Idag har det vart en sån där komstig dag, mådde bra på dagen och åt lite paj och fick även i mig lite kladdkaka med grädde :) gott de va! Sen blev det en hel vändning men det var nog för att jag vänta lite för länge innan jag tod min tablett dos.. Det sved och värkte och dunka och jag blev yr och illamående, ett tag när det bara var jag och eric hemma så börja jag fundera om han skulle veta vad han skulle göra om jag svimmade.. så illa var de :/ Nu ska jag kolla på seinfeld som jag alltid brukar göra och sen får vi hoppas att jag sover gott inatt för det skulle vara så skönt utan at vakna utan all smärta :( Nu börjar sårskorporna lossna så det gör väldigt ont när jag sväljer och det är sjukt jobbigt, går ej att förklara men de som upplevt de förstår :) för övrigt så suger resten av livet också, förstår inte hur jag ska klara av allt som står på spel..
Godnatt!

äntligen!

Jag har precis fått i mig en smörgås med räkost, gud så gott de va :) Sen har jag även druckit en heldel iste som också är riktigt gott, speciellt smaken peach ;) hihi.. Dagen har vart skön eftersom jag fick de där starkare tabletterna så blev jag pigg direkt imorse och behövde inte ligga helt död i soffan hela dagen, har skrällat lite faktiskt ;P Mamma skulle komma hem på lunchen och vi skulle äta lite grann, försöka iaf.. Då började jag sopa golvet i köket och plocka ur diskmaskinen och en massa sånt :) duktig jag är! Alltså måste bara säga att det är så jäkla dåliga program på dagarna, det är helt sjukt! Det är bara en massa pratshower där dom skriker en massa, visst kan vissa vara intressanta men det är lite för mycket, på alla kanaler liksom, annars är det typ tvshop? De kan ju tänka till lite tycker man ju ;) Satt och kolla på jetix och barnkanalen istället, mycket bättre ju :P Dagen har annars vart väldigt lugn, det är nu alla bra tvprogram har börjat så har inte haft tid och skriva något, men funderar på att spela in bästa greys så jag kan kolla på oskyldigt dömd också, om det nu hette så? tror de iaf :) Nu kollar jag på make me a supermodel, där är de ju riktigt hett :P hohoh, tänk o vara med och ta dom där bilderna liksom ;) Men men nu ska jag fortsätta kolla på tv och bara njuta av en bra kväll :) 

 

dagarna bara springer..

Kan man ju säga, vart hemma typ 5 dagar, det har vart långtråkigt men ändå gått rätt snabbt :P Det har verkligen vart förjävligt.. det går liksom inte att beskriva, fast det har ja vell gjort i alla andra inlägg så har vell gått rätt bra ändå.. nu mår jag bra men var nyss på apoteket och hämta lite starkare dos av värktabletter så nu känns det bra :) Ikväll äre bra tv-program för engångsskull :) Träffade Fredrik idag när jag var på apoteket det var kul o se han :) var ett tag sen faktiskt!  Som jag säkert nämnt tidigare så skulle jag vara ifrån folk som var förkylda, för då läker inte mina sår om jag blir det.. Men såklart har ju min lillebror eric blivit jätte förkyld, typsikt liksom.. Får försöka vara ifrån han men har är ju som han är :P haha.. men nu ska jag kika lite på tv, ha en bra kväll :)


aaaah..

Jag vet inte vad jag ska ta mig till alltså :( :( :( Vet inte vad jag ska ta mig till mina öron bara dunkar och det är bara okej när jag inte pratar eller svälger, HUR MYCKET MER ORKAR MAN!?....

Vill bara skrika allt jag har rakt ut!

hemskt väder..

ja vädret är verkligen hemsk! usch, tur att man slipper gå ut :) Jag förstår inte hur det bara kan bli värre och värre allting? :( Inatt/idag har det vart värre än värst, jag har haft skitans ont verkligen! :S Går inte att äta någonting heller.. Men saftsoppa är min bästavän ;) höhö.. Nu har jag äntligen klagat klart så kan jag börja skriva om lite roliga saker :) Film ska jag strax se den måste vara bra! men det tror jag ;) Ska även hämta posten som jag är väldigt seg på att göra.. Sen så har jag även ägnat förmiddagen idag att ändra min bloggdesign lite grann, inte så värst avancerat men det duger iaf :) Hjälpte även fredrik och jag tycker iaf att den blev mycket snyggare än den han hade innan iaf ;) http://fredrikahlberg.blogg.se/ se själv ;P Skolan kommer jag missa mycket av :/ väldigt tråkigt med tanke på hur viktig den är och hur dålig jag är! :P haha.. Men får vell försöka läsa ifatt på nått vis när jag orkar.. Tråkigt att tjejerna förlora igår.. Vi har ingen tur alls, vi måste nog börja träna lite mer tror jag ;)

Nu ska jag ut och mysa i vardagsrummet :)


söööndaag..

Finns det någon tråkigare dag på veckan än söndag? hmm, nej tror faktiskt inte de.. Speciellt när man mår skit och inte får spela innebandy när vi har match idag mot Linköping :/ föör trååkigt.. Jag ska iaf följa tjejerna på internet och hålla alla tummar jag har för att det ska gå urvägen! :) Själv ska man ligga och mysa i soffan med massa bra filmer och sen glass och allt som nu finns i kylen som är kallt och blaskigt :P Kan ju också va kul, sen går man ju typ på alvedon och ipren, typ käka två kartor på två dagar.. haha.. Skolan kan man ju typ glömma några dagar framöver? Kan liksom inte sova på nätterna, vakna typ 5 nånting imorse och va vaken till en 8 då jag äntligen somnade i 2h, det låter vell bra? usch, säger jag bara.. Men nu ska jag se Sex and the city som jag väntat för länge med att se.. 


livet är hårt..

ja, man brukar vell säga så.. Det är så tråkigt att jag inte får göra något, vill ju kolla innebandy idag med tjejerna ju.. Men nej säger lindas mamma och hon brukar ju ha rätt, så det är vell bäst att man lyssnar :P Det är bara så tråkigt..  Det enda jag får äta är kall flytande mat och det börjar bli lite enformigt.. men på måndag får jag börja med lite varmt också, haha.. Låter ju förjävligt.. Men sånt är livet! Ska snart kolla på lite nya filmer jag har, hoppas dom är bra :) Så ska jag njuta av en god pigelin också ;) mmm... haha! Ha en bra lördag, för det kommer verkligen jag ha ;)

sjukhuset..

ja, vad ska man säga om tiden på sjukhuset? Det var en förjävla långt väntan.. Kom dit halv 8 fick vänta, vänta och halv tolv fick man dropp och sen blev det lite mer väntan tills man tillslut blev opererad runt en 15 kanske klockan var.. helt sjukt :S Mådde inte bra någonstans.. fick lov o sova kvar iaf, usch! Kom hem runt en 12 idag och det var super skönt! Har mått stundvis bra och dåligt, det går i perioder.. känns som man är hungrig fast ändå illamående :/ Nu mår jag typ skit och vill bara sova eller nått liknande.. Får inte spela innebandy på 2veckor!!?? det är helt sjukt, efter det får jag börja röra mig lite "lätt" hmm.. kan knappt prata heller :(
Godnattis!

hjälp!

Nu är det redan onsdagkväll och imorgon smäller det, innerst inne är jag typ livrädd! Fast känner inget just nu.. får se hur det känns imorgon, känner på mig att det kommer bli en evig väntan imorgon, hur jag ska klara mig på tom mage är en annan fråga.. helt sjukt, jag som verkligen inte klarar mig utan frukost! tur att jag har min mor med mig och hoppas verkligen jag kommer hem samma dag, vore så skönt! :) Sen får vi se hur bra jag mår, hoppas det går okej iaf och att jag kan prata när jag vaknar! man vet ju liksom aldrig :P haha.. Nej, nu måste jag beställa lite linser så jag ser någonting nästa vecka :) Ikväll blir det ett världsavsnitt av greys, gud vad det är bra!

segare..

Det har vart en riktigt seg dag idag, började med att man gick upp kl8 för att följa med lillebrorsan på innebandy träning, han är ju bara föör söt! Tro det eller ej men datanörden Oscar har börjat spela innebandy i KIBF ;) Det har även den yngre brodern också gjort, så kl11 åkte vi med han så han fick springa av sig, också ritkigt duktig men han är ju en sportkille så :) Sen blev det hem och vila ett tag var helt slut eftersom jag inte kunde sova på natten.. Men det var bara upp och hoppa för jag skulle jobba 16-21 på hagabergis ;) hihi, det gick jätte bra! Skönt med lite extra ibland ;) Imorgon ska jag till doktorn i västerås med min snälla extramamma som ställer upp, skönt att jag slipper åka ensam för jag hittar absolut inte!! Lite förkontroll och så inför torsdagen..  Jag lika smart som alltid har tappat bort lappen med alla viktiga salar, våningar tider och jag vet inte allt som stog på lappen.. vet bara när jag ska vara där imorgon så :) får ringa damen som jobbar där och se om hon kan hjälpa mig ;) tihi.. Men nu måste jag sova så jag är utvilad till imorgon.. Bara så alla vet så oroar skolan mig mycket, jag måste ha hjääälp av malin :P haha! GodNatt.

lördag..

Idag är det lördag och jag har nog aldrig vart så seg som jag är idag.. Igår blev det tacos med tjejerna på etage, sen tog vi det lugnt & satt ett tag på H :) Sen skulle vi iväg på en liten tripp och det blev ju som det blev ;) haha.. Men slutade med att man satt med Sofie på donkan kl12? kul kväll :P haha.. Sen blev det hem och sova bara, alltid lika skönt :) Vaknade skitans tidigt när min familj klev upp och trodde aldrig jag skulle somna om :S helt sjukt! Men idag blir det hur lugnt som helst! har inte lust med någonting :/ Ska bara sitta inne och kolla på film.. Nu orkar jag inte skriva mer, det är så sjukt grått ute så man blir mest demprimerad tror ja..


RSS 2.0