090831

Skolstart!
Idag drog allt igång igen, segt men välbehövligt.. Det var vell rättså lugnt, lärarna prata lite om kursen och skrämde upp oss rejält!? Annars var det vell inte mycket.. Lämnade in lite gamla böcker.. Det vi börjar med heter metoder för undersökning och är en delkurs i Fek B :) Har haft mycket att fixa idag, så det blev ingen träningen.. Men tar nog den imorgon bitti då vi inte ska åka till skolan förns ett :) Då blir det föreläsning i 2h sen hem och träna innebandy i 2h :) mina dagar är fullspeckade känner jag! Men det är lite kul att det börjar hända lite om dagarna nu, förutom att jag inte kommer hinna med allt som ska hinnas göras, måste samtidigt som allt läsa en bok på 600sidor.. som även är på engelska :) haha. Har även reserverat massa böcker på campusbokhandeln som måste köpas imorrn, men det är en sån jäklarns kö dit, förstår inte hur alla kan va så galna! Men nu blir det snart läggdags, skapligt trött.. Ha en bra måndagskväll :)


090830

Söndag och det har stått innebandy på schemat! Började med en tidig samling för lagfoto och lite sånt :) Sen blev det taggning inför match, kände att jag inte mådde helt hundra, berodde nog på dålig sömn i ett par dagar.. Därav lite för många misstag av mig! Kommer inte att upprepas, hoppas jag :) haha, Men vi kämpade och slet och tillslut slutade matchen 7-7 stark återhämtning! Sen har vi ett möte mot Sala borta också om en vecka ungefär :) Då ska vi vara ännu starkare! Och imorgon börjar skolan!? hjälp, haha.. Det går så fort men hoppas det blir skönt att komma igång igen :) så man gör något vettigt av dagarna! Nu blir det snart en promenad i skogen med mammis :) Ska även försöka handla hem lite mat så ja klarar mig.. Sen ska jag försöka somna i en vettig tid :)


090829

Ja nu har det inte blitt något skrivet på några dagar.. Men har haft lite mycke att göra :) Igår så var jag och sofie på tuna park och stor shoppa, det blev en hel del roliga grejer :) Har fortfarande inte vågat kollat på kontoutraget ;p haha.. Sen bar det av på träningsläger med fisketävling och allt vad det innebar :) fick ingen fisk och vårt lag vann inte heller.. men det var kul ändå i spöregnet :) sen idag har jag bara tagit det lugnt efter att jag kommit hem. hade besök av min far och karin och lilla trixie :) trevligt att se dom iaf, det var ju ett tag sen :) Hon har blitt så stor! Sen blev det att åka hem till mor min som var ensam med grabbarna, så vi grillade massa gott och nu blir det film mys med mammi :) vi hyrde nån film så hoppas den är bra! Bra taggning inför matchen imorgon :) Match mot Sala i KB-hallen kl.14 :) Ha en bra kväll :)


mysdag..

Blev en mysdag med mina kära lilla bror Oscar :) Vi mös med täcke och massa gott i soffan och kollade på Simpsons filmen, hade inte sett den innan och den var faktiskt inte så dum :) Sen har jag inte gjort så mycket, är kvar här i huset och inväntar mamma från jobbet :) Blir lite te och smörgås när hon kommer och sen ska vi rensa hennes garderob och lite sånt där :) Skönt att bara ta det lugnt.. nog för att jag gör det varje dag men, haha ;p Sen har jag och linn funderat lite på vart världen är på väg?! Ingenting, absolut ingenting kan förvåna en längre, jag bara garvar åt allt.. helt sjukt ju :) Tänk efter så märker ni det också, haha.. Det är det man aldrig ens haft en tanke på som sker, så undra vad som sker härnäst? ingen vet :) Men ha en bra kväll nu!


lyssna och njut..


090826

Onsdag idag, sov rätt hyffsat inatt och somnade inte allt för sent :) Men är ändå så sjukt trött.. Vädret är kasst ute så man blir bara ännu segare, men idag måste jag verkligen ta tag i mig själv! Oscar ville så gärna att jag skulle komma hem och hjälpa han med datorn, så kanske ska göra det, och se på nån film och mysa lite :) Måste även förbi hagaberg och lämna lite papper så de vore ju bra. Har skjutit upp de så länge nu så.. Clubdag på H&M med 10% idag också, bra att man får lön imorrn? haha..  Men på fredag ska jag och sofie ut och shoppa lite grann ;) ska bli kuuul :) Dagarna går å sjukt segt, vad ska jag liksom göra hela dagen imorrn?? Usch, trött på lov nu fast det är ju riktigt skönt, men vill att det ska hända lite:) Vart precis vettskrämd av att brevbärarna inte kan vara lugna i brevlådan och låter som bara den;p hade jag vart mycke äldre kanske jag hade fått en hjärtattack liksom? dom borde tänka på sånt :) för övrigt så tycker jag dom är lite försenade idag :) men vem fan tänker på sånt? ;) haha.. Dags att kolla vad man får i lön, för den borde ju ha kommit nu :) Ha en bra dag!

090825

Idag blev det att gå upp tidigt då jag skulle iväg och jobba kl10 på kicks, usch vad man är bortskämd :) haha.. Blev en lunchis med mammis på kinan där, trevligt :) Jobbade till 15 typ, var helt slut fått så sjukt dålig sömn de senaste dagarna, inte somnat förns 2... Vet inte vad det är för fel.. Imorgon ska jag sova ut i alla fall :) Efter jobbet blev det hem och pusta ut en liten stund innan det var dags för 2 timmars innebandy träning :) Var riktigt seg idag, kände mig som en zombie, gjorde inte ett rätt stod typ och sov ;p Men hoppas jag är mer taggad nästa gång :) Har nyligen ätit och ska strax hoppa in och ta en varm och skön dusch :) Tråkigt att det inte är nå kul på tv.. Längtar till hösten då alla bra tv-program börjar :) hihi.. Nej nu blir det duschen och sen får vi se vad som händer :) Ha en fortsatt trevlig kväll :)

tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig,
för jag trodde att du fanns och väntade mig..


good night

Det har vart en väldigt lång måndag idag, men har ändå fått en massa saker gjorda :) Skönt att inte stressa och bara göra allt när man känner för det :) Har nyss duschat och nu ska jag kolla på tv :) Blir en lugn och mysig kväll i sängen :) Upp tidigt imorgon och jobba några timmar på kicks :) Ha en bra kväll och sov sött :)

det blev inte riktigt som jag tänkt mig..

Nej, det blev inte riktigt som jag hade tänkt att dagen skulle se ut.. Jag känner mig så seg och trött så jag orkar inte riktigt göra någonting. Fixa i alla fall med kläderna så nu är det bara bära ner lite mer saker till förrådet. Har även fixat med alla mina skor, för innan låg dom i en enda stor röra precis i hallen så skönt att ha fått bort dom :) Så nu behövs det nog dammsugas lite efter dom :) Träningen tror jag att jag skippar för jag känner mig inte alls sugen, så tråkigt att träna själv.. Mitt i allt plockande i hallen med hög musik så ringer det på dörren och jag väntade ju ingen besökare så vart lite chockad, och det visade sig vara nå kristna människor som skulle lura på mig något och visa nån bild av hur gud ville att världen skulle se ut!? hallå liksom hur orkar dom?? Dom gick i alla fall snällt efter att jag sagt att jag inte var intresserad :) Skönt de! Jag är så himlans shopping sugen så det finns inte!! Vill ha så mycket nytt :) Men nu ska jag försöka ta tag i det sista och sen bara slappa i min underbart sköna soffa :)


http://www.youtube.com/watch?v=TODYL9EV3sw

grymt skön låt!

090824

Ny vecka igen, veckorna bara rullar på.. sjukt vad snabbt det går :) Idag har jag tänkt att hinna träna lite och även sola sen fixa lite på stan och gå ner med sommarkläderna i förrådet och ta upp lite mysiga tröjor :) Det är vell tanken med dagen idag, ingen utomhusträning ikväll så då får det bli lite gym istället :) Så skönt nu med 2 timmars träningar, sjukt mycke roligare. Annars hinner man ju knappt börja innan det är slut.. Har inte så mycket mer att skriva just nu, kanske skriver lite senare så får vi vell se hur mycket av de jag skulle som blitt gjort ;p haha, brukar vara rätt lat av mig när ingen kan säga till mig :) haha.. Om en vecka är det dags igen, då börjar allvaret och jag hoppas det blir kul och intressant! :)
Ha en bra dag :)


090823

Då var det redan söndag igen då.. Helgerna går så fort! Igår var en hektisk dag, hade match på dagen mot Borlänge som blev en tuff match med mycke utvisningar och mål ;p Vi vann med 8-3 och det såg bra ut och då spela vi allt vi hade för allt ful spel drog ner på tempot. Dom kunde ju inte så mycket annat än att göra fula grejer och skit, blir så arg på såndana spelare som inte är där för att spela innebandy och ha kul, men sånt hör vell till antar jag ;) haha.. Min arm blev för övrigt klämd mellan sargen och ser inte allt för fin ut idag, jag får ju så lätt blåmärken så usch det ser helt hemskt ut. Ser ut som jag blitt misshandlad typ.. haha.. Men lite tufft ska de ju va också ;) På kvällen blev det kräftskiva med jobbet och det var mycket trevligt som slutade med allt för lite minne av gårdagskvällen ;p Det var riktigt gott med kräftor, som jag hade längtat! haha.. Vaknade runt elva och mådde inte helt hundra kan jag säga men åkte o handla lite mat till kylen sen blev det att lägga sig i soffan och sova bort hela dagen typ? haha, vaknade runt 6 på kvällen, haha.. Men nu är jag i alla fall utvilad :) Men varför kan dom inte visa några bra filmer på tv? En söndagskväll liksom? Finns ju inte så mycket annat man orkar göra.. Har även städat ur hela min garderob så nu är det inte mycke färger kvar där, är så trött på mina kläder som hängde där och vill att sommaren ska ta slut nu, så man får använda lite mysiga varma höstkläder :) Blir stor shopping sen när lönen kommer nu i veckan, behöver massor känner jag :) Men nu blir det att ta det lugnt och vila upp mig för en ny vecka :) Blir inge mer alkohol nu på ett tag framöver, usch! haha, nu är det innebandy som gäller och gud vad kul det ska bli ;D


090821

Fredag idag!
Alltid skönt med helg fastän jag inte jobbar ;p Känner att jag måste städa lite här hemma faktiskt, men tar nog bara en snabbstädning isf :) Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag, känner mig lite seg.. Men det blir nog i alla fall något påhitt med linnsan :) Fick kicks tidningen i brevlådan också och då vart man ju inte så missnöjd med allt roligt som dom hade skickat med :) Så i september blir det att handla en hel del när även personalrabatten är högre :) Men idag blir det riktigt lugnt för imorgon är det match mot Borlänge :) Vi får vell se vad kvällen har att erbjuda, man kan ju inte hoppas på allt för mycket när man bor i köping med nått borde vell ske iaf :) haha. Morgondagen är fullspeckad och sånt gillar vi ;) Nu ska jag vell börja ta tag i mitt kära lilla hem :) Ha en bra fredag!



090820

Oj oj oj, säger jag bara.. det här var ett bra tag sen :) Men vem har tid för sånt här under sommaren? ;) Men nu kanske det är dags för ett uppryck.. det brukar vara i ungefär några dagar för min del men nu ska ja försöka iaf :)

Jag är riktigt glad just nu och det har jag inte vart på ett tag, i alla fall inte såhär glad! Det har för det första ordnat upp sig med skolan det var lite problem där ett tag men nu har jag registrerat mig på kursen jag ska läsa och även kollat schemat och lite sånt :) Det ska faktiskt bli roligt att komma igång igen fast det är slitsamt :) Längtar tills man ska åka och handla lite block o roliga grejer. Nog för att det inte var lika roligt som när man var liten och köpte bokpapper och massa fina saker som man smyckade med i sin bänk ;p hihi.. Så det är ungefär 1½ vecka kvar tills det drar igång och tills dess har jag bara ledigt :)

Imorse gick jag upp tidigt och släpa mig till gymet och sola o körde ett kort pass sen blev det lunch med mammsen på grekiska, jag vet att den heter något annat men det minns jag inte vad de var så säger det gamla namnet :) Och där ska såklart en geting sticka mig på skinkan så jag knappt kan sitta och det gör fortfarande ont?! Hade glömt hur ont ett geting stick gjorde... Men maten var i alla fall jätte god och jag hade ju längtat så länge på att få äta där :) Jag är också riktigt glad att innebandyn börjar ta fart nu på allvar :) Det är så sjukt kul och kommer bara bli roligare :) Träning ikväll i 2 timmar, sen har vi match på lördag också!

Detta får räcka för idag :)

RSS 2.0