Väästerås..

Idag blir det att åka till den otroligt stora staden västerås ;) Jag och Linnéa ska ta lite mysigt sällskap :) Kul och höra lite närmare hur allt gick där borta med skolan för henne :) Sen blir det vell lite shopping och inväntan av sofie som ska sluta den där förbannade skolan ;) haha.. Vädret ser ut och vara fint men det ändras nog snabbare än man kan ana :P Sen efter allt detta så ska man vell hem och styra sig lite för att sedan bli party med bästa brudarna ;) För ikväll ska vi ha kul, har jag bestämt! Det finns många defenitioner på kul och jag vet vilken kul jag menar så det kan inte bli några missuppfattningar :) Vi ska till vårt lilla hemliga ställen som ingen vet vart de ligger bara vi vi vi ;P haha..
Hittar ni dit så ses vi nog ;) Nu måste jag kila för mamma har skrivit värsta listan jag måste fixa innan jag åker ;S hon är som vanligt iaf ;) hah.. Men ha en bra dag nu gott folk!


Örebro..

Oh yes, idag var jag & malin och registrera oss på vårt program som vi ska läsa i några år om det nu blir som vi tänkt oss :P Det var lite pirrigt först, fast det gick riktigt bra och det kommer va lätt att hitta där vi håller hus ;) Så det här ska nog årdna sig :) Så nu är det bara att börja få igång hjärnan så man kan börja tänka lite :P Va ett tag sen ;) haha.. Dagen blev lång och var hemma runt 5 och då vare bara att byta om och sedan åka ner på träningen :) Sen efter den har jag bara tatt det lugnt och såå :) Jag måste faktiskt erkänna att jag är riktigt glad nu på senaste tiden, känns så skönt :) Orka tänka på alla problem hela tiden, livet blir ju vad man gör det till ;) Så nu är det riktigt bra och jag är jätte lycklig, det är skönt att kunna prata med dig och du får mig ju alltid så glad :) Nu finns det inte mycket mer att skriva om, skriver mer imorgon vettja ;)

Göteborg..

Yes, morgonen började klockan halv 7 med att gå upp och klä på sig för att sedan sätta sig i en trång bil och åka ner till göteborg.. Det tog lite tid men vad gör man inte :P Ville ju vara med och kolla nya bilen :) Den blev bra iaf. Fick provköra lite på vägen hem, jag säger bara shit. det känndes som jag var nybörjare igen och övningskörde typ! haha, var livrädd :P Men man vänjer sig nog :) Kom hem halv åtta på kvällen och var lagom sliten och imorgon blir det upp och åka till skolan där vi måste registrera oss, lite nervöst är det allt ;) hihi.. Men det ska nog gå bra, jag har ju trotsallt Malin :) skönt! Sen blir det hem och träna lite innebandy :) Nu ska jag hoppa in i duschen och försöka förbereda mig lite inför imorgon och lägga mig i tid :)

Så här såg den nästan ut, fast lite snyggare då ;)

yesyesyes..

Man kan inte vara gladare än vad jag är just nu :D fick en helt hyffsad lön dåra ;) haha.. Men nog om den.. Jag har lite beslutsångest om hur jag ska ha mitt hår? frågan är ju om jag ska ha långt eller kort? vill nästan sätta in löshåret isf, känns bättre.. Men snart är de träning och det kan nog bli rolgit för jag är riktigt taggad :D Imorgon äre göteborg som gäller och hoppas jag får köra nya bilen lite grann ;) Fast har svårt att tänka mig att matte vill lämna ifrån sig den :P Nu ska jag fixa inför träningen,

Så hur ska jag ha håret nu då? :) hjäälp miig!!




morgonstund..

Tisdag idag då, hoppas på lönespecen idag! det är vell dagens höjdpunkt ;) haha.. Igår fick jag hem min vinterjacka och det blir nog bra i år :) Sen blev det ett par sköna byxor men frågan är om jag verkligen ska ha dom? hmm.. Hade svårt att sova inatt också, somnade halv 4 :S sviiin jobbigt.. Men nu är det en ny dag och idag ska jag till Kicks och inhandla mig en massa nytt smink :) kan bli rättså kul för det är något jag aldrig brukar orka att göra :P haha..  Men nu ska jag kila och fixa i ordning mig lite granna :) Ikväll äre innebandy träning & jag är taaggaad!! ;)

Fy fan vad man är förnedrad,
pissad på och besegrad.



the winner takes it all..

Natten gryr till morgon och morgonen blir till dag och dag går till kväll och sedan är natten här igen.. Sen rullar det bara på så i all evighet.. Livet är bara ett hjul som bara rullar och rullar tills allt tar slut.. Det låter tragiskt men det är sant. Och innan det är försent så ska jag åstadkomma allt jag vill göra och jag vet redan mycket nu som jag vill ska hända hoppas bara att de kan ske.. Nu pratar jag inte om minuter eller dagar, utan det är allt hela min framtid, mitt liv ska bli perfekt fast det kommer innehålla mycket som är tråkigt så ska jag ändå alltid försöka se det positiva! Jag ska börja på universitet om bara några dagar och jag spelar innebandy i div1 men KÖPINGS IBF som bara gått framåt ända sen vi starta :) Sen får jag absolut inte glömma mina fantastiska vänner som gör mig glad! Fast jag vet att jag är dåligt på det där just nu, kanske inte uppskattar er som jag borde, men jag orkar verkligen inte någonting just nu och då blir det lätt som det blir.. Men jag försöker och jag vet att ni alltid är söta och vill mitt bästa :) Något som mer är bra är att jag snart får lön och jag hoppas jag inte blir besviken på den eftersom jag riskerat så mycket för att få två jobb att fungera, men vill man så går det.. och detta blev att jag förändrades som person eftersom jag inte orkade vara glad efter att ha stressat mig till två arbeten på samma dag.. Då blir man lätt utmattad och inte helt sig själv.. Nu har jag skrivit jäkligt mycket om mig själv men jag vill bara övertyga mig själv att jag mår bra.. Hoppas jag lyckades lite iaf ;) haha.. Ha en bra kväll nu och jag hoppas att jag får sovmorgon imorrn :)

I've played all my cards,
and that's what you've done too..
Nothing more to say, no more ace to play..

mitt nya jag..

Ja idag börjar den sköna måndagen med ett samtal lite efter 7 där dom undrar om jag vill jobba idag, och det är vell klart att jag vill? :P Nog för att jag hade planerat saker idag och så men de får vi ta en annan gånt, linda behöver pengar :) Ska jobba från 12 till 20, det är lite hårt men vad ska man göra ;) Lite tråkigt att jag aldrig får jobba på min gamla avdelning bara :/ Men jag överlever.. Ikväll skulle man ju ha tränat och så men jobb går ju såklart före så nu får jag lämna återbud :) Nu ska jag sätta lite fart fastän farten inte finns.. Om bara huvudvärken kunde försvinna så skulle jag må mycket bättre!


stirrar mig blind..

Jag är helt tom och vet varken ut eller in? hur kan de komma sig kan man tycka.. Det är så mycket just nu att jag bara vill bryta ihop och bara skrika rakt ut.. Det är inte många som vet hur jag känner, men det är svårt att förklara.. Just nu orkar jag inte ens förklara så.. Den här helgen har vart riktigt lång känns de som.. På tal om någe annat så har jag färgat håret idag, det vart nog helt okej :) fast jag har inte sett de i dagsljuset så vi får vell se hur de ser ut imorgon också.. :P Var och kollade på fredriks match, den var riktigt tråkig men fredrik gjorde första målet och jag blev glad för hans skull :) Men jag orkade inte vara kvar där.. det kändes så fruktansvärt konstigt.. Nu kännns ingenting bra, hela dagen har vart värdelös och du känner mig så bra så det är läskigt.. Men jag vet inte varför.. jag har inga svar på någonting längre.. Nu ska jag sluta deppa för de kommer ju en ny dag imorgon och då har jag bestämt mig för ett och annat med en viss hjälp från en snäll person :) Jag ska verkligen lyckas för jag är en stark person nu! så är det bara :) Skriver nog mer imorgon, mitt huvud värker för mycket för att fortsätta..


så de kan gå..

Dagen vart mer dramatisk än väntat!

Orkar inte ens börja någonstans men vi var påväg till örebro iaf men blev lite ändrade planer vi fundera o fundera... Tills vi kom på att köpa kräftor och godis och kolla på film hemma hos josefine :) Det blev riktigt mysigt tillslut och min kväll har vart jättebra om man tar bort vissa delar av kvällen.. Vi åkte förbi petra en sväng på jobbet där vi lura i henne världens historia om våra kräftor och vi har nog aldrig haft de så kul ;) skönt att det finns sådana som dig petra! :P Sen åkte vi runt lite överallt för att göra av med soppan vi tankat i och efter några rundturer i den vackra staden åkte jag hem :) Tar det nu lugnt och varvar ner lite framför datorn :) Kvällen såg ut ungefär såhär och nu är även en till helg slut..


Helgen ;)

Helgen har börjat riktigt bra om man nu ska jämföra denna med andra helger.. Igår så var jag till mammas jobb och vi luncha lite och kika i affärer, sedan åkte jag förbi med fredriks cykel och sedan blev det att träffa Linnsan på stan ;) Vi fika lite och kolla i lite affärer, fanns inte direkt mycket men ändå :) Vi satt mest och försökte klura ut vad som kunde göras på kvällen, det tog sin lilla stund och vi hade nog världens mesta beslutsångest :P Men vid en typ 8 bestömde vi oss för att umgås med några kamrater som var en väldigt lång tid sedan :) det var riktigt trevligt! Sedan blev det hantis och där tyckte jag det var mycket folk för att vara innan löning? Fast det var ju tur de iaf :) Sen blev det hem direkt och sova, fast var inte så lätt, blev störd hela tiden.. men iaf :) tillslut somnade jag och sen idag mår jag lika bra som alltid, snart blir det att hoppa in i duschen och sedan pysa iväg till intersport där vi ska prova lite innebandyprylar ;) Vårat gulliga mulliga lag har 20% ;) haha.. Sen blir det förhoppningsvis lite Örebro där det är några artister som ska uppträda kan bli trevligt om vädret håller i sig :) Men det blir nog mest lugnt tror jag.. Nu ska jag pyssla med lite andra saker än att bara skriva om mig själv ;P
Ha en strålande dag gott folk!

Torsdag..

Idag är det torsdag och jag vaknade rätt lagom tid idag faktiskt :) Gårdagen spenderades med flickorna och en massa vin, hur trevligt som helst :) Så man mådde vell sådär när man vaknade idag, men det kunde vart värre! Nu är klockan tre och jag ska snart iväg och jobba lite grann.. Det är bara 4h och det överlever ju vem som helst :) hoppas jag :P Måste hinna ta en dusch så man känner sig som en människa igen och sen blir det att pallra sig dit och tjäna lite pengar.. Kvällen blir annars relativt lugnt, lite tråkigt att man missar träningen bara :/ Men så kan det vara ibland.. Jag vet inte ritkigt vad jag ska skriva men igår inhandlade jag mig en snygg väska som kan behövas när skolan börjar och sen ett par jeans och även ett par skor! Allt detta hitta jag i Köping!? haha, vad hände då liksom? ;P men jag blev nöjd iaf och det är ju huvudsaken :) Men nu ska jag gå och duscha och sen får vi se vad jag hinner att göra mer.. Ha det nu så bra!

augusti?

Det går så snabbt och snart är även augusti slut? hur kan en sommar gå så snabbt när man inte gjort ett skit? förstår ingenting.. Jag har nog sovit hela dagen till och från ända till klockan halv 3, helt sjukt.. Men vad ska man göra de dagarna när man inte jobbar? då är ju livet typ värdelöst?.. Nu ska jag sluta vara så deppig, men det är ju inte direkt så enkelt när allt är som det är.. Idag är en deppar dag och jag ska strax lägga mig i sängen och glo på nån jävulsk tråkig film och känna mig som att jag vore mest ensammast i hela denna värld, för det är jag ju nästan? Men jag får vell skylla mig själv eftersom jag bara gör allt värre, men vem skulle kunna vara så stark och klara av de vi hellst av allt vill ha? det är nog svårt att göra som det är just nu.. Hoppas tiden går fort och livet förändras så vi snart kan ses en vacker dag och ha en riktigt trevlig tid tillsammans! Det är nog min högsta önskan, fast egentligen är det nog det helt andra men det blir bara värre om man tänker så.. Så sluta nu Linda och låtsas vara en stark person, för det är vell de alla tror att du är?.. Sängen nu, hejdå.

orka bikta sig liksom?

tråååk

Jag har riktigt tråkigt men det kan man ju förstå eftersom jag sitter här och tillochmed skriver blogg!? haha, då är det riktigt illa.. Dagen började med att man vaknade upp hemma hos Sofie på landet där även Linnsan var :) sen blev det att träna med innebandyn, lite löpning &styrke :P jobbigt.. Men sen blev det hem och sova en stund för att sedan åka och jobba i några timmar :) gick bra! Sen har jag bara tagit det lugnt resten av kvällen, vill inte sova för det är då alla tankar dyker upp.. Men jag hoppas iaf inte dom ringer imorgon för då kommer jag vara jävligt trött, men ringer dom så jobbar jag för jag kan ju såklart inte säga nej ;P haha.. Men ska jobba så mycket som möjligt nu innan jag börjar plugga för finns inget annat vettigt att göra :7 men sånt e livet! Har vart på träningsläger hela helgen och vi hade även träningsmatch mot telge där jag gjorde mål, haha!! det kan ju vara värt att nämna :P tss..  Nu ska jag gå och lägga mig till ro och sedan försöka somna in i en djup och skön dvala..

NATTTTIII :)

Saknaden är stor utan dig vid min sida <3

usch..

Natten var vell inte direkt den bästa jag vart med om.. Jag somnade kanske halv 3 sen vaknar man runt en åtta det känns ju sådär :S Men ringde iaf doktorn direkt och fick en tid nu vid en halv 11, hoppas de vet något eller kan få mig att slippa dessa besvär :/ vore hur skönt som helst, känns typ som att jag ska kvävas när jag andas..  Men vi får vell se hur det går :) Sedan ska jag kanske förbi min mor och efter det blir det nog att färga mattes hår som är en aning behövligt ;) haha.. Sedan blir det att träffa Linnsan och kanske ta en fika eller vad vi nu hittar på :P huhu.. Nu finns det inge mer att säga bara att jag hoppas allt blir bra!

BYEBYE!


evig väntan..

Alltsammans känns som en lång och evig väntan.. Det är inget jag vill dela med mig av men det är bara så fruktansvärt jobbigt och varje gång jag tänker på det mår jag bara dåligt.. Jag vet varken ut eller in eller vad jag ska göra? Men hoppas det löser sig för jag vill bara att allt ska bli som förr, fast nej det vill jag inte. Jag vill att det ska bli bättre än förr!

Denna dag har inte bestått av så värst mycket, vakna vid en rimlig tid och började sakta men säkert att städa mitt hemska rum.. Det blev klart tillslut och jag åkte då med Sofie till västerås som skulle växla lite pengar osv :) Det var skönt att komma ut lite fast jag mådde bara så fruktansvärt dåligt så var lite tråkigt.. Åkte direkt hem för att sova så jag skulle bli bättre när vi skulle fara och kika på Linnéas nya lägenhet i västerås och den var verkligen hur mysig som helst! Usch vad jag blev avis :P Men tyvärr så mådde jag lika dåligt då så det blev direkt hem för att försöka vila lite men det går inge vidare.. Sitter här istället och tycker synd om mig.. haha..

Imorgon är en ny dag och jag hoppas den blir mycket bättre än denna,
fast det är jag nästan säker på att den blir ;)

PÖSSHEJ - som man brukar säga?

jösses..

Klockan slår och tiden bara springer iväg..

Bloggen är vell inte den starkaste sidan i mitt liv, men det händer ibland att jag skriver en rad, som just idag ;)
Jag vet inte längre vart jag ska ta vägen, den enda vägen som är bra leder rakt ner i min säng. Så det är nog bäst att snart börja traska sig ditåt.. Idag har jag vart med tjejerna efter att jag sovit så länge jag kunnat, vi var i eskilstuna och jag hitta lite grejer som vanligt, suck :P Men alltid lika roligt, sen blev det hem och ta det lugnt och inget har vart något speciellt.. Imorgon ska jag åka till min far och hans familj, det kan bli trevligt :) Jag är riktigt trött nu och vill bara sova, hoppas inte min sömn blir störd :)

GOD NATT!

where are you now?
i miss you!

RSS 2.0