Oh boy..

Ja, jag jobbar verkligen varje dag och hela tiden.. Så vet ni inte vart jag är så är jag på Volvo eller Hagaberg! ;) Ikväll blire innebandy träning och det var så sjukt länge sen jag träna nu, har alltid jobbat kväll när vi har träningar.. Så det här ska nog bli kul hopaps jag :D Nu jobbar jag för att få pengar sen ska jag belönas utav det innan sommaren är slut & det är något som är säkert!! :) Fredrik är på semester med några vänner ett par dar så nu äre bara fokus på jobb och innebandy ;) huhu.. Nu ska jag återgå till min tjatande mor och hoppas tiden snart är dags för träning!

PÖSSPÖSS<3

I do mean you are the cutest boy I´ve ever seen and you´ve got that something,
something that I want, something that I need, a dirty little young girls dream ;)


jobbjobbjobb..

Ja, just nu handlar typ hela mitt liv om jobb.. Det känns ju sådär men kommer troligvis kännas bra sen när allt är över :) Men är lite orolig just nu hur det kommer bli med allt, det kommer typ krocka och bli helt förskräckligt ;S Men imorse var man uppe med tuppen och cykla till volvo kl halv 7.. Ska börja städa där samtidigt som jag jobbar på Hagaberg, vet inte riktigt hur detta ska gå ihop men jag hoppas det löser sig :) Nu sitter jag hemma efter allt slit och väntar på mammisen som har lite lunch på körskolan så ska vi äta lite ihop :) Skulle vara skönt med en dusch så man blir pigg för några till timmars slit ;) Nu får det vara nog, ikväll kommer jag vara trött som en bäver och sova så sött så :) för imorgon är det samma sak igen fast ännu värre då jag blir helt ensam med att göra allt :/ Men ha det så bra nu gott folk!

PÖSSSSS <3


hoppsan..

Det var ju ett väldigt väldigt långt tag sedan jag skrev här och jag har hunnit gjort hur mycket som helst sen dess! :P
Jag sammanfattar det vell lite kort med att studenten var helt oförglömmlig och att mitt sommarjobb är helt okej + att kryssningen jag var på med min sötnos var super mysig :) resten som hänt är inte så viktigt ;)

Sverige har vart helt sämst i EM och jag tycker nästan synd om dom.. fast inte just nu :P

Idag ska jag iaf jobba börjar kl13 och sen blir det kanske att man drar och kikar på sötisens match vi får se hur trött jag är :) Det finns inte så mycket mer att säga förutom att jag kommer jobba en hel del och kommer absolut inte orka vara inne här och skriva :P Nu ska jag fixa med lite andra saker,

PÖSSPÖSS!!

Jag älskar fredrik mer än något annat på denna jord,
han får mig alltid att bli gla´ och det är en sån kille jag vill ha ;)

 


RSS 2.0