090609

Första inskolningsdagen på jobbet idag :) Gick ju hur bra som helst eftersom det var samma ställe som förra sommaren sen har jag vart där lite då och då :) Idag blev det jobb mellan 7-15 sen stan med linnsan vi kolla lite grejer och sådär :) blev en del bra beslut fattade :) Imorgon blir det jobba mellan 13-20 :) skön tid! På förmiddagen ska jag försöka hinna med att ringa några ärenden :) Men jag är rätt bra på att skjuta upp de ;p haha.. Ha en bra kväll, jag är trött och helt förkyld men kan bero på att jag nattbada i helgen kanske? ;p haha..

090608

Då var den jobbiga tentan avklarad och jag hoppas verkligen att det räcker fram denna gång, vore så skönt!
Var klar efter mindre än 2h och det känns jäkligt snabbt ;p men hade inge mer o skriva så vad ska man göra :) hehe.. Blev hem och luncha med mamma och shoppa lite saker på kicks :) Usch det är så mycket saker som behövs till lägenheten så jag blir helt uppstressad.. Blir ikea i helgen och köpa det sista viktigaste sakerna :) Och sen blir det vell inflyttning av alla mina saker :) Men imorgon börjar jag jobba inte mycket till vila här inte ;p men man måste ju ha pengar så :) Inskolning på Hagaberg imorgon och onsdag, samma avdelning som förra året :) Hoppas det blir trevligt! Nu ska jag njuta av att slippa tänka på en massa plugg så nu ska jag vila hjärnan tills slutet av augusti :)
Ha en bra dag :)

090607

Livet leker hörde jag?

Haha, inte riktigt just nu va.. Borde vara storplugg ifrån min sida men det går verkligen inte.. :/ Tenta imorgon på den där jävla mikroekonomin... Jag måste ju verkligen klara den, men varför pluggar jag inte mer för då?! Åhh, det är ju så tråkigt när de känns som man läser samma sak hela tiden också.. Men efter den där tentan är det verkligen sommarlov, gud vad skönt det ska bli! Nog för att jag börjar jobba kl7 på tisdagen men skönt att göra något annat iaf ;p Sen är jag ju mitt uppe i flytten också :) Nästan klart med allt underarbete så äre bara alla tapeter kvar o måla lite dörrar o sånt :) Hoppas det blir bra! Sen ska jag börja flytta in skiten men det blir nog till nästa helg :) Skulle bara uppdatera lite snabbt vad som händer just nu, skriver mer en annan gång jag får tid över ;) Ha det bra tills dess!

RSS 2.0