Vilket höstväder..

Sitter i bilen på väg hem från örebro, har vart i skolan och pluggat en massa uppgifter.. Nu ska vi till nya kondis och dricka lite varm chocklad och fortsätta plugga lite:) aldrig har vi en lugn stund! Ikväll är det innebandy också som jag hoppas jag hinner gå på:) har haft en grymt bra helg iaf! Firade stefan i fredags vilket var jätte trevligt med tacos och massa mys :) på lördag var det match mot Linköping som blev hur spännande som helst och som tur var så vann vi! Och efter det vart det en grym lagfest!!:) låg i sängen typ hela söndagen men är ändå inte utvilad när man ska iväg på morgonen.. Nu orkar jag inte skriva mer, ikväll blir det mys med mamma och DH:)

Vilken dag..

Ja idag har det vart en lång dag.. Började dagen med att åka till kicks för att hjälpa till att invetera hela butiken.. Vart klara vid fyra så då fick jag sluta, var skönt :) fick även smörgåstårta vilket var grymt gott! Sen blev det träning, gick sisådär.. Men hade iaf inge ont i handleden:) blir en lugn kväll framför tv:n är sjukt trött.. Imorgon blir det upp och plugga med Malin lite grann! Och vi har fått ut våran kassaflödesanalys!! Så jäkla skönt:) sen imorgon fyller min sötis år:) blir att fira med lite fika och mys! Sov så gott, nattis!

Planerar dag..

Ja idag har hela kommunen planera och det har märkts.. Jag och mamma skulle ta en snabblunch men gick det? Ne inte direkt, det var smockat med folk på varenda matställe i stan.. Iaf på de ställen vi ville äta på.. Sen har jag flängt runt lite och letat present åt min sötis, hur svårt som helst ju.. Har även vart hos Malin och försökt få ihop vår kassaflödesanalys, men den vill inte riktigt.. Hoppas vi får träffa läraren imorgon.. Sen ringde jag även doktorn, vilket var helt onödigt då om det inte är svullet så är inget brutet och då fick det va! Det var ju inte direkt de jag trodde de va heller men.. Nu blir det att vila en stund innan det blir att vika all tvätt.. Sen har vi innebandyträning idag också men blir nog ingen träning för min del.. Ha en bra dag :)

Nu är det dags igen..

Ja nu ska jag försöka ge mig på det här igen, vet inte hur länge det varar men ska försöka iaf:) Har fullt upp just nu med massor i skolan och massor som ska hinnas med på fritiden.. Men jag trivs för jag mår riktigt bra och livet kunde inte vara mycket bättre än vad det är nu:) Innebandyn är i full gång och vi har spelat fyra matcher, tre vinster och tyvärr en förlust.. Det var den första och sista den här säsongen om jag får bestämma:) Idag började nya delkursen, koncernredovisning. Blir minst lika tuff som den tidigare.. Annars har det bara tvättats och städats en massa idag, så skönt när det blir fint:) Får hoppas det kan hålla sig fint i några dagar. Kollat på premiären av PH idag också, vad ska man säga om vissa alltså.. Men blir nog kul att följa:) Nu verkar tvätten vara klar också, så drygt att hänga allt. Men ska inte klaga eftersom vui har tvättmaskin i lägenheten! Så jäkla skönt:) Imorgon måste jag ringa doktorn, har så jäkla ont i handleden.. Känns inte helt ok med den så lika bra att kolla:) Nattinatti, ha en bra kväll:)

RSS 2.0