första advent..

Helgen är redan slut och jag är helt slut i kroppen.. Idag har jag tagit det hur lugnt som helst och åkte iväg för att kolla Vib-Rönnby, matchen slutade 3-6 :) Väl hemma så fika vi lite lussebulle och julmust :) så juligt! Det är ju trotsallt första advent och det är ju hur mysigt som helst! Jag älskar verkligen julen! :) Nu är det dags för att kolla på gossip girl och senare blir det wallander :) Igår hade vi match mot Vänersborg, vi var lite stirriga i början och låg under med 3-0 men matchen slutade 4-4 efter sudden :) Starkt tjejer! Kul att vi fick med oss en poäng :) Sen blev det lite alkohol med några i laget och kvällen slutade på hantis, där det var helt kasst! Men nu ska ja kila in på mitt rum och kolla tv.. Ha en bra kväll :)

torsdag..

Idag började morgonen med tuppen och jag var pigg o kry som aldrig förr.. Ska till bibblan idag med malin en stund fast hinner ej vara där så länge.. Men bättre än inget alls.. Jag blir så arg att vi aldrig får reda på den där jävla tentan!? Och nu när det dröjer såhär så vill jag inte ens veta den för jag vill inte göra om den :/ Ska nog tröst shoppa lite idag också när de är 10% på hm alltid bra :) Sen blir det att träffa sofie och sen är det innebandy.. Alla dagar ser likadana ut? när ska en förändring ske? När jag vågar ta tag i det eller? men är inte redo att flytta härifrån än.. det är så tryggt o skönt.. :) hihi..  Men nu måste jag platta håret innan jag ska träffa malin och sen vet jag inte vad ja hittar på.. Och kan ni tänka er att det redan är helg igen? vart tar veckorna vägen.. Det går så jädrans fort..

You don't care how it hurts,
Until you lose the one you wanted
Because you've taken her for granted,
And everything you had got destroyed..


ååh..

Allt är ju verkligen katastrof just nu, jag orkar verkligen inte mer? hela jävla tiden är de nå skit..  idag blev det föreläsning i skolan med malin sen hem och invänta träningen.. Efter de åkte jag&sofie och solade oss lite sen blev det käk och en massa snack :) rätt längesen.. Sen har jag bara kollat på tv med mammisen :) Sen nu tar jag det bara lugnt och försöker bli lite trött :) Imorgon är det en nya föreläsning sen ska jag träffa sofie igen som det ser ut just nu iaf :) Sen blir det bara lugnt.. God natt!

mondaay..

I wanna hold em' like they do in Texas, please
Fold em' let em' hit me, raise it baby, stay with me..
Luck and intuition play the cards with spades to start
And after he's been hooked I'll play the one that's on his heart..

Dagen till ära så är jag ledig från skolan som jag och malin beslutade igår ;) Jag är fortfarande inte helt utvildag känner jag..  Lyssnar på bra musik och bara tar det lugnt är vad jag gör nu :) Det snöar idag också och det blir bara vitare och vitare och jag blir bara gladare och gladare, fastän livet är lika trist som vanligt så blir jag ändå lite glad av snön :) Ingen träning idag elelr nånting så skönt och bara ta det helt lugn och inte bry sig om nått. Spelade två matcher i helgen också, Vi vann mot Bergs så jävla skön seger och hela laget verkligen kämpade! 5-1 blev de ;) Sen igår var de match med Dj20, den gick ju lite mindre bra... hahah.. vad ska man säga? 17-2.. Men vi mötte lockerud och dom är ju rättså duktiga men vi gjorde iaf två mål och dom var ju snygga så lite duktiga var vi vell :) haha.. Kanske blir att träffa linnsan & jossan idag om orken finns att gå och duscha och klä på sig lite kläder de är något jag inte ritkigt vet ännu? ;P haha.. Men nu ska jag gå och kika om vi fått någon rolig post :)

Can't read my, can't read my
No he can't read my poker face..

trötttt..

Är riktigt trött och seg helt sjukt.. Träningen gick bra idag och nu funderar jag starkt på att gå och lägga mig, skulle vara så himlans skönt :) Skolan imorgon i några timmar sen måste jag köpa nått till mamma för hon fyller ju på lördag :) Sen blir det luuuuuuugnt hela kvällen :) Godnatt! 

sov problem..

Kan verkligen inte sova, jätte jobbigt.. Ligger och tänker på allt jag vill ska inträffa och det är ju inte direkt något som händer idag eller imorgon.. Dagarna går så sakta.. Men jag lyssnar typ på den finaste låten :)

http://www.youtube.com/watch?v=6mrUtlpwAXk&feature=related
 
Måste lyssna på den om o om igen, då måste de ju va nå speciellt? ;)

Imorgon ska jag och malin försöka ta tag i de där små problemen vi inte förstår, kommer tyvärr inte bli klokare för jag fattar ingenting just nu :/ Blir ju inte bättre av att man bara vill veta om man klara tentan heller.. usch vilken pina..  Mina planer för veckan är att ta det så lugnt som möjligt för jag orkar verkligen inge annat.. Måste köpa något till mammsen också hon fyller ju i helgen :) Jag vill ha nya kläder också jag vill så mycket just nu känner jag, men kommer aldrig få allt jag vill.. Men det är vell så livet är ;) haha.. Ne nu måste ja försöka sova, ha en bra natt :)

Lediiig..

För skönt att vara ledig såhär mitt i veckan :) Kunde inte bli bättre.. Ska snart iväg med Sofie och sola lite sen ska hon till tandläkaren och då måste jag vänta... Men sen blir det att käka lite kina, huur gott? ja jag är iaf nöjd :) Det verkar vara kallt ute idag massa is och sånt men så kan de va, bara det inte regnar!  Idag har vi ingen träning, skönt och bara kunna koppla av hela kvällen och sedan titta på greys ;) Något som är lite tråkigt är att vi har en jobbig uppgift till imorgon så vi får se när jag tar tag i den :) Men nu ska ja kila, ha en fin dag! 

...

Livet blir vad man gör det till och så är det bara.. Tråkigt när folk förstör sånt som skulle kunna vara bra.. Matchen igår ska vi inte tala om... DEN SKULLE VI JU HA VUNNIT!! så är det bara :( jag gjorde till och med två ass :P När brukar de ske liksom!? haha ;) Skola idag, måste tagga till lite nu alltså, men det är i början av nå nytt som jag inte förstår ett piss av så inte så lätt :) haha.. Nu ska jag gå och duscha och sedan fixa mig ;) byeee..

dum i huvudet?..

Hur fan kan man vara så dum i huvudet som dig? du måste verkligen uppsöka vård, det är tragiskt men sant.. Hur fan kan du stå ut med dig själv?!  Du tror att du är så bra men detta är bara så sinnessjukt lågt så de finns inte.. Herregud alltså.. Men det är ditt liv och du kommer må så jävla dåligt, förstår inte hur jag inte kunna fattat något tidigare bara kolla på ur du betett dig tidigare? SÖK HJÄLP säger jag bara.......

yesyesyes..

Vaknade väldigt tidigt idag av min underbara broder ;) Kvällen igår tyckte jag iaf var helt okej, visst det hände vell inte så mycket och alla var vell allmänt torra typ ;) haha.. nejdå, helt okej fredag faktiskt! Kom hem i tid och på ett bra sätt :) Nu väntar en skön dusch och sedan ska jag åka ner till kicks och köpa en present till min pappamattias som fyller år imorgon :) Det ska bli en väldigt skön dag med hela släkten på besök på eftermiddag, men bättre än vanligt så ska vi äta en massa tacoos och sen blir det bara mys med familjen :) kan inte bli en bättre kväll liksom :)  Måste plocka i ordning lite på mitt rum så mammsen kan vara lite stolt :) hihi! Nu ska jag kila och duscha osv.. Ha en bra dag!

Imorgon har vi match, tagggaa!! ;)

fredag!

Nu ska jag till skolan, och det är riktigt boooring! fyfan..

Vädret är tråkigt, det bara regnar o regnar.. Ikväll har vi innebandyträning, det enda positiva idag tror ja?
Efter de blir det att umgås med flickorna ser det ut som? javisst, och då kan allt eller inget hända.. haha!
Nejda, nu ska vi inte vara så oseriösa men blir lätt så när allt är dödsdömt..
haha, ska kila nu, ha en bra fredag vettja!

torsdaay..

Veckorna bara springer iväg ju!

Nu är det snart helg igen och då som vi brukar vara som gladast ju ;) hehe.. Idag har jag vart i skolan mellan 8-10, det kan aldrig kännas mer onödigt än dessa lektioner.. Men får vell hoppas att man lär sig nått vettigt iaf ;) hehe.. Sen blev det hem och sooova det var så sjukt skönt :) Nu är det snart kväll och då vankas det innebandy träning, ska bli riktigt kul hoppas jag ;D För vi har ju match i helgen så vi måste ha en bra träning, nog för att vi ska träna imorgon också men det är bara kul ju :) Annars så händer absolut inget speciellt i helgen, blir lugn vi ska fira min "pappa" mattias också som blir 37 barre ;) haha.. Måste upp på stan och köpa nått för engångsskull :) för han betyder ju liksom lite grann för mig, eftersom han funnits där för mig sedan jag var 4 och nu är det dags och sluta låtsas vara med på mamma/familjens present.. för jag börjar ju faktiskt bli stor ;P haha.. Ska även ta tag i och köpa lite fina julklappar till familjen också :) men det är inte dags än.. Jag är dålig på att skriva därför skriver jag nu för flera dagar framåt så  jag slipper känna mig så dålig.. hahaa.. Ha en bra kväll och eftermiddag nu!

- you're hot then you're cold..

helgen är slut..

Helgen tog ju slut när det precis hade börjat.. Som vanligt alltså.. Vi vann i lördags! och det var jätte kul o se hur duktiga vi var :) Skönt med två vinster och två förluster efter fyra spelade matcher, det är faktiskt riktigt bra :) Sen blev det och fira våran lilla petra som fyllt 19 i veckan :) Blev tillsist hantis och där var det vell trevligt :) Var vell inge speciellt, men lite folk var de iaf :) inte för att ja kände igen nån typ men ändå :D hihi.. Sen igår var jag på innebandy hela dagen typ med massa flickor :) alltid lika kul och kolla innebandy :) Sen blev det en lugn och skön kväll framför tvn :) jag är så dålig på att skriva men man har faktiskt inte mycket tid nu när man pluggar en massa.. skolan varje dag för 2timmars föreläsningar/lektioner, helt förjävligt säger ja bara.. känns så onödigt..

Imorgon såg jag att vi skulle spela träningsmatch med innebandyn? hur kul! jag som längtat så läängeee :)

Nu blir det att ta det riktigt lugnt och kolla på allt som visas på tvn ungefär ;)


hundra år sen sist..

Ja, det kan man ju verkligen säga att det nästan var! Har inte direkt haft tid med datorn nu när jag haft fullt upp med skolan osv :) Tentan idag gick okej tror ja? minns inte riktigt uppgifterna innan den SISTA! för den var förjävlig och det är den enda jag tänker på :S för det gick så dåligt och den var på 10p uuh :/ Men får verkligen hålla alla mina tummar jag har nu för vill inte göra om den i december det går liksom inte!!

Ledig imorgon iaf, hur skönt som helst :) Ska ta en rejäl sormorgon och sen rycka tag i och stöda mitt bedrövliga rum! fyfasiken säger jag bara vad de är stökigt och dammit och jag vet inte vad :/ Annars blir det en lugn kväll för min del :) Ska upp supertidigt på lördagen och följa med min lilla sötis på innebandy, han har poolspel och han kommer vara hur duktig som helst :) Sen har vi egen match mot skattkärr och hoppas på en höjdarmatch! Inte helt säkert att man får spela men man får hoppas på de bästa! jag har ju trots allt vart sjuk ett bra tag ;) hihi.. Nu blir det tvn och sängen för mig, för jag är helt slut! Nattiis :)

RSS 2.0