- ljuvlig morgon

En riktigt skön morgon, uppe i tid och äter en bra frukost kollar lite på efter tio som jag nu kommit underfund med att det är riktigt intressant:) Idag ska jag försöka få mycket gjort, fixa lite i lägenheten, ner till gymet och försöka hinna läsa lite sakrätt. Astrid har varit väldigt bråkig imorse, hon gör allt som hon inte får! Har skällt massor på henne :( Men hon förstår ju ingenting!!

Igår körde vi bort allt från lägenheten men såklart glömde vi all skit som står på balkongen! suck.. Men det får vi ta på lördag när städningen sker!


- skönt med en ledig dag

Ja det satt inte helt fel med en ledig dag idag! Vaknade runt tio, myste lite med astrid sen åkte jag ner på stan för en fika med svärmor, riktigt trevligt:) sen blev det gymet för ett långt cross pass plus rygg och magträning, kommer kännas skönt imorgon! Snart ska matte hjälpa mig att bära alla saker som är kvar i lägenheten:) Sen är det bara städningen kvar! Den får vänta tills helgen, skönt att lägenheten inte är så stor. Ikväll kommer även mina söta bröder och hälsar på:) mysigt! Behöver all sällskap jag kan få just nu, lite ensamt börjar det ju bli.. 18 dagar kvar.. Puh! Nu ska jag kila, ha de så länge:)


- början på något nytt

Dags igen! Haha, bättre lycka denna gång :)

Jag trivs väldigt bra med hur mitt liv ser ut idag, kan nog nästan inte bli mycket bättre än såhär! Eller jo visst kan det väl alltid bli bättre men man ska ju inte klaga:) Jag och min S har nyligen blivit matte och husse, så mysigt! Det har flyttat in en liten kisse som heter Astrid och är typ sötast på jorden:) Hon behövs verkligen just nu så jag inte känner mig så ensam nu när husse är i Thailand och njuter! Så avundsjuk är jag! Men vi har det mysigt här hemma och räknar ner tills vår husse kommer hem, bara 19 dagar kvar nu.. Plugget rullar på, handelsrätt är vad som gäller just nu.. I sommar är det bara 1 år kvar på denna utbildning!!

Min lilla etta är förövrigt såld nu också så nu är det samboliv på allvar, men det känns bra :) Massa att göra i lägenheten bara.. Köra alla kartonger och möbler till ett annat förråd och sen städa ur allt! Kommer ta sin lilla tid men ska försöka vara klar tills söndag. 

Något att tillägga som jag tror varenda människa känner just nu så finns en stor längtan till sommaren! Eller speciellt utomlands vill jag, sola njuta och bara ha det helt underbart!

Nu kom Astrid och ville gosa lite:) Hörs mer en annan gång, förhoppningsvis imorgon!


RSS 2.0