livet..

Just nu lever jag vell tydligen livet.. Orkar aldrig skriva här eftersom jag har ett liv och jag orkar itne bry mig heller för att jag har ett liv ;) haha! Nej, nu ska vi inte vara sånna :) Skolan tar mycket plats just nu, mycekt att göra hela tiden men jag skulle behöva ägna mer tid men går tyvärr inte.. Mitt vardag ser typ likadan ut varje dag, skola, träna vila vännerna.. Men ja ska absolut inte klaga! Men jag vet fortfarande varken ut eller in :S det är så jävla jobbigt, fattar inte vad fan jag håller på med men ändå vet jag vad jag vill? vad är det för skit snack liksom.. Kan inte vara roligt och läsa mina inlägg för det är så jäkla krångligt alltihopp.. Men ser fram emot dagarna som kommer nu iaf, 25e pengar, 26e lön, 27e match&party och 28e bara soooovaa :) Kan inte bli bättre dagar ;) tss.. Nu färgar jag håret men är inte så säker på att det blir något :) kan ju alltid hoppas, var även och fixa mina naglar hos mammas jobbarkompis Linnea igår, hon var super duktig ;) Nått jag rekomenderar! Känns hur verkligen som helst ju :) Idag blir det skolan i 2h sen blir det lugnt och idag MÅSTE jag verkligen läsa.. blir så arg på mig själv när jag aldrig gör något :P  Allt man säger låter så himlans lätt men när det väl gäller är de det svåraste som finns..

I'm falling to pieces..


iiihh..

Den här dagen har vart mycket tråkigt på många sätt, lite kul har vell slingrats in men inte mycket! Ska upp och möta mammsen på stan imorse för att göra en synundersökning då linda märkt att hon ser lite dåligt i skolan, jo, kom dit och fick göra en hel del grejer.. Tillslut kom dessa människor fram till att jag hade rätt med att jag såg dåligt, men de kom även på att jag såg ännu sämre.. Så nu måste jag ha glasögon!! PÅ HELTID :S jag tror jag dör, jag passar verkligen inte i det, usch säger jag bara! vill inte vara en glasögonorm och se ut som min mamma :( Men egentligen så vad hade jag väntat mig? Både min mamma och pappa ser katastrof dåligt, så det var ju rätt stor chans..  MEN ÄNDÅ! det är ju liksom inte jag... Men det är vell bara att leva med det.. I varje fall så är skolan väldigt jobbig just nu, fattar rättare sagt igenting :S På torsdag har vi redovisning av vårt PM arbete och vi är ju typ inte ens i närheten av klara? iih.. Men imorgon blir det hård plugg! Sen blir det innebandymatch som ska bli såå rooligt! var ju aldrig med i helgen så nu är jag taggad :) Vi möter sala så det är bara o ta i med hårdhandskarna :D Solade idag med linnsan efter våran "hårdpass" träning, haha ;) Hade glömt att det var så otroligt skön, måste göras om! Förhoppningsvis redan imorgon ;) Men nu ska jag sova så jag orkar gå upp super tidigt imorgon, ha en bra natt gott folk :)  

hotell..

Då bor man på hotell en natt då borta i söderhamn, haha.. Det var ju inte riktigt som man hade tänkt sig eftersom jag trodde vi skulle till OSCARShamn ;) haha, nära iaf ;) Det började med en lång bilfärd och innan det var det lite panik för de blev ändrade planer.. Linda skulle med pä brölloppet och vad hade hon med sig? nej usch så pinsamt, så det blev att åka förbi hemma och hämt lite :) Sen åkte vi våran långa bilfärd.. Vi stannade till i Valbo för en snabbshopping och lite käk ;) Hittade min efterlängtade väska, det är helt sjukt!! typ kollat i sju olika hm butiker o den har vart slut överallt så hitta jag den idag, jag blev jätte glad :D Sen kom vi till brölloppet i sista minuterna för det hade vart något innan och vi stod med fel folk ett bra tag, haha! Vi tyckte allt verkade lite konstigt men sedan förstog vi och kom rätt ;) Jag säger bara oh gud! Det var så fint och låtarna dom sjöng jag trodde jag skulle börja gråta, fast jag inte ens kände paret.. Det var så fint och längtar bara till den dagen jag ska gifta mig, problemet är bara att jag måste ha en döpt man annars får jag inte gifta mig i kyrkan ;) haha.. Sen efter allt så var det snabbt till hotellet de skulle fixa sig som skulle vidare till det bäbisförbjudna ;) Jag blev kvar med lilla stöa Trixie som det har gått hur bra med som helst :) hon är så himlans söt! Vi kollade film, käka massa godis & chips, vi busade en massa och var och käkade nere i resturangen vilket var svårt :P Sen kollade vi lite på bolibompa och sedan var det daggs och sova då både den söta flickan och barnvakten somnade ;) sov till ungefär en halv 10 och nu ska jag strax sätta på en filmis för det är nog ett tag kvar tills de kommer :) vågar knappt röra mig  ifall hon vaknar så vi får se hur det går ;) Så ha en bra kväll så ska jag sedan gå in och lägga mig på mitt egna hotellrum, kommer såklart bli lite ensamt men sånt är livet ;)



 


snart helg..

Snart är det helg och det ska bli hur skönt som helst! Idag har jag tagit det så lugnt som det bara går, har inte ens orkat läst klart de som skulle vara klart tills imorgon :( suck.. Snart blir klockan för mycket också..Men ska läsa så långt jag hinner :) När jag vaknade i morse mådde jag hur bra som helst och då menar jag verkligen bra ;) I morgon efter skolan så blir det att åka hem till pappsen och ha det lite trevligt :) Sen på lördag ska vi åka till någon stad som jag inte minns vad den heter sen ska vi bo på hotell där för dom ska på bröllop ;P Alltid kul med hotell, man sover ju så himlans skönt där ;) Men nu ska jag läsa i mitt "lilla" häfte sen blir att sova :)



ledig dag..

Ja, idag var man ledig från skolan iallafall.. Hade ett helt kompendie att läsa ut tills imorgon och jag började med att läsa lite av de som var kvar och sedan städade jag lite hemma så mammi skulle bli nöjd över mig :) Efter de så gjorde jag mig lite i ordning för att sedan träffa fredrik :) Vi åkte till big inn och käkade lite kina & sedan shoppa vi lite kläder, eller mest fredrik.. jag hjälpte han så han fick prova typ 20 plagg, haha :P Det är alltid mycket roligare med killkläder ;) Han blev nöjd hoppas jag & det blev även jag med min tröja som inhandlades :) Det är riktigt trevligt att kunna umgås med han och bara ha riktigt roligt :) Så skönt och kunna vara glad på riktigt! Men efter det var det bara att åka hem och byta om för att åka till innebandy träningen och svettas lite, det var en rättså rolig träning idag, vi gjorde liksom saker vi inte brukar pyssla med ;P Sen den där styrken är fortfarande väligt jobbig.. men jag överever nog.. Imorgon blir det skolan för en mer riktig föreläsning så vi får vell se hur det går :) haha.. Nu ska jag varva ner och snart försöka sova för imorgon blir det att gå upp tidigt..


första skoldagen..

Yes, idag vare min första skoldag på den nya stora skolan ;) det gick mycket bra tycker jag.. Om man inte tänker på hur svårt de kommer bli + att vi redan har ett tjockt häfte att läsa tills på onsdag och att vi har vår första redovisning nästa vecka.. så är allt helt lugnt :D haha.. Blev en rätt kort dag idag hade lite genomgån av kursen och sånt där idag och sedan far vi runt efter en massa böcker som vi behöver :) Sluta med att vi beställer allt från nån sida :P Min nya dator fungerar perfekt, den är även jätte fin :) Nu harjag fixat så mycket som det bara går med allt som har med skola, räkningar och allt vad de nu heter.. Dags för nån timmes vila, skulle inte sitta fel eftersom jag gick upp så tidigt imorse :/ Sen blir det lite löpträning, kul och träffa laget iaf :)

RSS 2.0