morgonpigg?

Usch, jag har egentligen sovmorgon och ändå har jag vaknat och är pigg som en mört typ^^ hah.. Somnade väldigt tidigt igår för en gångs skull så de va ju skönt iaf :) Börjar 10 idag och sen efter den lektionen drar vi till västerås i think :) trevligare än inget alls.. Kanske hittar nått, men ska näsan bara försöka hitta en enda sak så vi får hoppas jag hittar de :) Sofie ska vi träffa när vi kommer fram i västerås och det var ju länge sen man såg henne tkr jag.. Så tråkigt när hon går där i västerås och man aldrig får träffas :( hehe, men bara hon är nöjd så! Vädret ser väldigt risigt ut idag men jag bryr mig inte så mkt för jag ska inte festa! För mig blir det lugnt med fredrik & familjen, kanske grilla och göra något mysigt :) Blir nog iaf en vända till brasan om det inte regnar.. Jag har hotat fredrik med att klippa sig idag annars gör jag de på han så nu är han lite rädd och måste hitta en frisör :P haha, sen ska vi färga hans hår också :) hiih.. Men nu orkar jag inte direkt skriva mer, för jag är egentligen en supertrött person som bara råka vara pigg när hon vakna.. och nu är jag hungrig också, eftersom heeela familjen sitter ute och äter!! Men får vell gå dit och ta mig en matbit ;)
Ha en super bra dag!

POESSS <3

image15

toorsdaay :)

Vaknade upp med min älskade fredrik imorse och dagen kunde inte börja annat än bra! Alltid lika mysigt att sova med dig :) sen blev det promenad till skolan och ha en lektion och efter de hade vi typ rast till kl2 känns ju sådääär.. Men jag & elin var tvugna att plugga för vi skulle ha ett sånt där jätte roligt prov kl3.. Vi pluggade lite iaf och provet var det värsta jag vart med om, jag är inte ens säker på om jag får g :S men men, det går vell som de går.. Efter skolan vare hem och käka lite och så sen drog jag, hanna & malin och spela lite fotboll med en massa och det var trevligt förutom att det inte gick sådär jätte bra för mig :P haha.. Sen nu är jag bara hemma och kollar på tv och tänker på min sötis :) saknar han! något som jag mer saknar är min kudde som jag aldrig verkar få tillbaka ;P Nu ska jag gå tillbaka till mitt rum och kolla lite tv ;) imorgon äre helg och jag är jätte glad fastän jag inget planerat har! ;D Ha en bra kväll!

PUSSPUSS <3


GrillParty ;)

Slutade tidigt idag från skolan, riktigt skönt! fick ta mig en promenad hem eftersom matte har tagit cykeln nu när bilen är inlämnad.. den ska va de i en hel vecka!? fyfan, kommer få gå i evigheter :/ Men det är vell bra för kroppen ;) haha! Nu har man riktigt tråkigt, sitter bara och väntar till grillningen som ska ske ikväll med klassen ;D Vi ska grilla hemma hos malin alla tjejer och sen blir det lite annat smått & gott som kommer att ske ;) Det ska bli så sjukt gott med grillat, jag och linnsan ska dela på lite kött & majskolvar, kan liksom inte bli godare ;) haha.. Alla ska sova på mysiga luftmadrasser tillsammans :) haha! Nu är frågan bara vad jag ska göra tills dess? det är så tråkigt hemma och igentligen borde jag plugga men det är ju så förbannat tråkigt :P Men vi ska ha kul iaf så ha det så bra på er tråkiga/vanliga tisdag medans vi har svinkul :) :) :)

PÖSSSIIS<3

summertime :)

Känns så himlans sommrigt med det här underbara vädret! Jag bara nästan döööör :) Och igår blev det första grillningen med familjen, för underbart och bara känna doften av grillat! Dagen kunde inte börjat bättre med en power walk ute i solen, då kommer hjärnan verkligen igång och man blir bara så glad :) Nu blir det snart frukost och sen blir det duschen och allt de vanligt ;) Har bara två lektioner idag och sen skulle jag & elin snacka lite med börje, vi har lite hemliga grejer på gång :P haha! Sen blir det att va lite barnvakt och försöka plugga kanske.. vi får väl se! Men jag har haft en jätte bra helg med sötisen och en massa annat skoj :) Nu ska jag äta frukost så ha en bra dag ;)

PUSSPUSS!

Jag älskar verkligen dig fredrik <3
image14

fredagsfest ;)

Dagen började inte dirket bra, vaknade med världens huvudvärk samma som jag hade när jag somnade plus att jag hade sovmorgon men vakna för tidigt!! usch säger jag bara;P haha, skolan är lika tråkig som vanligt och vi är lika oseriösa som vanligt :P haha, speciellt på naturen ;) Men När vi äntligen sluta så blev jag glad och huvudvärken är nästan borta ;) haha.. Nu har man världens sommarkänslor, sjukt skönt :) Ikväll blire massa firanden hos Josefine eftersom hon fyllde igår, käk och grejer blir vi bjuda på :) riktigt trevligt! Sen blir det vell lite alkohol och snack, sedan blire vidare till eskilstuna för att gå ut ;D hihi, kan inte bli annat än trevligt!! Ska snart hoppa in i duschen och sedan försöka komma på vad jag ska ha på mig?! Vi ska ju typ vara där redan kl5, men det blir nog bra ;) Sen träffar man nog troligtvis sötisen och sen får man somna in med han, bättre avslut på en kväll får man leta efter! Vill gärna hänga med på innebandy finalerna imorgon ju, men vi får vell se hur det blir med det.. vågar inte fråga mamma om pengar :P haha!
Ha en bra kväll allihoppa, för vi ska ha snooor kul iaf :D

PÖÖÖÖÖÖÖSSS <3

image12


långtråkigt..

Det kan man ju verkligen säga att jag har, usch! aldrig vart med om en tråkigare eftermiddag.. Skolan började iaf bra, jag och linn var väldigt pirriga över det som skulle hända lite senare ;) Det började med att vi igår kväll smög runt hos josefine i väntan på att hon skulle somna men gick ju sådär :P haha, vi satte upp lite bilder på några pinnar så det blev en skylt och ställde mot hennes hus :) eftersom hon fyller år idag ;P Sen i skolan så gick vi upp på ballkongen och hängde upp ett stort lakan där det stog "GRATTIS JOSSA BÖLD 18ÅR!" riktigt fin varen ;) men hon slet nästan ner den direkt :O för tråkig!! men det var kul iaf ;) Sen har det bara vart segt och jag har skrivit klart min jäkla svenska.. sämst..  Men nu väntar jag bara på en underbar lektion med Barbro, haha.. Sen idag blir det tydligen hem och inte göra ett skit eftersom allt är ju så sjukt tråkigt och alla gör alltid en massa annat hela tiden, orka de liksom.. Men dagen blir nog rätt lång så vi får se hure blir.. Nu måste jag försöka rycka upp mig, lektion om 20min, YES!

byebye..


hoppa lite till..

Hela dagen har jag haft sådanna sommarkänslor så det är helt sjukt!! vill bara att det ska bli sommar och göra allt man kan göra då, vill bara att det ska vara en månad framåt det funkar fint för mig :) Ge mig lite värme!! De har vart ritkigt fint idag iaf :) Käka med mamma på kinan idag, riktigt gott :) Sen blev det lite shopping på h&m också ;) behövs verkligen! Jag är så sugen på att göra allt man kan göra när det är sommar, kan inte sluta tänka på det. Fick en låt av fredrik också, gjorde ju inte direkt allt lättare :P haha.. Men dagen har vart trist, men får vell skylla mig själv ;P haha.. Nu ska jag typ gå och fixa lite käk till mig & mammi, sjukt sugen på pommes & korv, så vi får vell se vad det blir ;) hihi, mästerkocken linda ska ut i köket :O haha!
Men ha det så bra allihop :)

PÖÖÖÖSSS <3

Dansa med varandra och hoppa lite till,
fy fan va det är svårt och bara sitta still!


efter regn kommer solsken..

Ja, det är typ de den här dagen har handlat om..  Kom till skolan och hade inte en lektion, inställt är bra.. Satt och vänta till kl1 för då skulle vi på en teater i forum och den var ritkigt rolig tycker jag iaf :) Sen efter den så kommer vi ut och det spöregnar och då menar jag verkligen spöregnar!! Men så blir det stan en snabbis och vi planera lite till födelsedagsbarnet osv ;) hihi, sen drog jag till skolan för att hämta lite saker och min cykel och sedan kommer jag ut och då är det typ världens solsken med det måste ju vara för att jag skulle träffa min sötis ;) blev en snabbis till Roma där han käka lite och jag fick smaka ;P haha! Sen skulle han tillbaka och jobba 4h till :/ tråkigt! men fick iaf träffa han en kort stund :) Fick reda på att det visst är prov imorgon och vi får vell se hure blir med den saken, låter inge vidare.. Men ska iaf försöka göra klart ett annant arbete så man slipper tänka på de :) hiih, ska försöka ta tag i det nu, så det är vell bäst om jag slutar skriva :P

PUSSS!

söndagenssanning..

Den sanningen är nog att jag har vart duktig och gjort min roliga skolarbete som jag aldrig tog tag i.. men det blev ändå inge bra eftersom jag inte orkade bry mig så den största sanningen är nog att jag är så otroligt kär i min Fredrik Åhlberg så jag nästan dööör :) han är helt underbar!<3 Hade jätte trevligt igår med alla människor och mysigare blev det när vi kom hem :) länge sen man sov med sötisen så.. Idag har vi tatt de lugnt och sen kom främmande och fredrik skulle till jobbet.. Folket kom för att fira lillorre som fyllde tidigare i veckan :) han är så himlans göllig när han inte är i sin krigarvärld ;) haha.. Men ikväll blir det att färga mors hår eller pyssla med något annat för att fördriva tiden tills min sötis kommer förbi och hämtar sina saker :) Det är ett ritkigt stort plus att få träffa min sötaste ägodel en gång till :) hihi, annars blir det bara en vanlig tråkig söndag som kommer innehålla film eller liknande med familjen. fast jag ska inte klaga för det brukar vara trevligt :) Men nu ska jag gå och hjälpa mammsen :) Have a nice day!

PÖSSPÖSS <3

- du är den bästaste jag vet! ;)
image11



Skoltrött..

Skolan är verkligen helt värdelös just nu, jag får panik! Orkar verkligen inte bry mig om skolan längre, eller jag har typ aldrig brytt mig så det spelar ju inte direkt någon roll :P haha, Hade prov idag också och det får vi nu se hur det gick, känns som jag bara hade pluggat på fel saker.. haha.. Egentlgen borde jag göra mitt skolarbete som ska vara inne imorgon nu, men jag förstår inte varför jag inte gör det.. Börge kommer bli jätte sur på mig om jag ej hinner göra klart det men men ;P Har träning ikväll och det ska vell bli kul, är inte direkt så jätte sugen på att träna ikväll men det är ju trevligt att träffa dom i laget som är där ;) Senare ska jag träffa min sötnos för han jobbar till kl9 och sen ska vi träffas och mysa lite :) kan inte bli bättre! Nu har jag faktiskt lite ont i huvet men jag orkar inte bry mig så jag sitter här ändå :P haha.. Finns verkligen inget annat att göra, usch!
Men jag ska väl gå och fixa lite andra saker och kanske ta tag i mitt arbete om nu orken finns..

Bara för dig då går jag genom storm och vindar,
livet är svårt men din kärlek förblindar.
Kärleken mellan våra själar är starkare än jord, luft, eld och vatten,
jag har letat länge men tillslut hittat skatten.
Du ger mig din hand, du ger mig ny styrka för tillsammans skänker vi varandra lycka!

PÖÖSS <3

345671-9345671-7














underbaraste..

Dagen började med sovmorgon som varje måndag, alltid lika skönt! Fast dagen var ändå lika jobbig som de andra.. Men lyckades ta mig igenom den och komma hem och få i mig lite mat :) Sen kom min underbara pojkvän och myste lite med mig :) Alltid lika välbehövligt en tragisk måndag som denna :P hihi.. Senare blev det lite tv & sånt med mammsen och nu sitter jag bara här.. Något som jag verkligen vill ha just nu är löshår, haha! låter lite töntigt men känns så jäkla tråkigt nu med mitt hår och allt :S Men det kommer nog snart ;) haha.. Skulle vara så himlans mysigt om min sötis skulle sovit här idag, men icke de inte.. Man får aldrig som man vill.. Det skulle vara så skönt om han kunde få en egen lägenhet snart så vi kunde ses så mycket som vi ville utan massa gnäll :D Han har även hittat ett jobb nu och det är ju bara en massa plus, för då börjar han ju ordna upp sitt liv och så kanske en lägenhet snart kommer ;) tihi.. Jag vill verkligen också ha ett jobb, det är så fuskit med alla som har ett :( jag hatar verkligen pengar!! Men nog talat om de så ska jag nog gå från datorn så min sötis slipper klaga ;) Min bror fyller 9år imorgon och han såå stooor!! tiden går sjukt snabbt :P
Men skola imorgon och dagen är lång! 

GODNATTIS <3 

slutt..

Nu är helgen slut och det gick lika fort som vanligt, usch! Gårdagen spenderades på världens bästa skola med ett drygt jäkla högskoleprov, och det gick ju som det gick ;) haha.. Sen blev det iaf kolla när sötisen spela fotboll och han var jätte duktig och gjorde ett mål :) fast sen skada han sig.. Men får hoppas det blir bättre, bara och bita ihop ;) haha.. Sen vart det lite tv&mys hemma hos Linnéa, senare kom våra andra tjejer men dom drog typ lika snabbt :P haha, vi gick vidare, tog en lång promenad och lite annat :) haha.. Sen var typ  kvällen slut.. Idag vaknade jag upp med min sötis brevid mig och vi var riktigt sega båda två, så vi sov typ bort hela dagen.. fast vi hann med lite olika saker iaf :) Men nu blir det film och jag är lika seg som vanligt och inte orkar gå till Linneás pappa för att få sällskap av tjejerna, så då får man skylla sig själv och sitta här i sin ensamhet :P haha.. Men nu måste jag kila för annars missar jag filmen också, jag har itne ens valt vilken jag ska se men det löser nog sig :) Ha en bra kväll!

PÖSSIPÖSS <3


gårdagen..

Det var ritkigt trevligt tycker jag allt, förfesten hos petra var helt okej och Simona var typ klockrenast och fullast innan vi andra ens hann börja dricka :P haha.. Men när vi väl ska gå kommer jag på att jag glömt mitt legg, smart liksom? Så Hanna snäll som hon är ringde sin mamma så åkte vi till mig och hämtade det :) Sen kom vi till hantis och där dansa vi en hel del och hade roligt :) Lite innan 1 drog jag hem och fick sällskap av markus & jonas, snällt av dom :) blev även en gammal hederlig french på Q8 :P haha, sen blev det sängen och sova lite grann.. Jag orkade inte ställa klockan och skulle se hur länge jag sov och det fick avgöra hur dagen skulle bli, ett ganska bra motto tycker jag ;) Men vakna för ett tag sen och nu är jag lite halv trött och ahr precis ätit.. Ska till skolan kl12 och ha en natur lektion och sen slutar jag :) Och då ska jag vara med min fredrik och vi ska hitta på något mysigt idag :) hihi, nu ska jag göra mamma lite sällskap där ute fast jag skulle behöva plugga :P haha..

PÖSSS <3

studentfest ;)

Oh yes, idag äre studentfest på hantis som gäller! Förfest med klassen och LINN, hon ska med, bryr mig inte :) tråkigare annars juu.. Men skolan har vart sjukt trist och rasten gick snabbare än vanligt och nu är jag äntligen hemma och ska strax äta lite makkaroner och köttfärsås, det är typ jätte gott och det var svin länge sen jag åt de :P  Jag måste tydligen plugga idag också för jag har prov imorgon (om jag vill) och det är nog bäst att jag gör det imorgon så det är nog bäst jag går och pluggar snart.. Men jag hoppas iaf att jag hinner träffa min sötnos idag innan jag drar och det kommer förmodligen att hända så jag är glad :) Men vill bara tillägga att jag älskar han hur mycket som helst och han är verkligen det bästa som hänt mig, helt sjukt vad han är bra <3 Men nu ska jag gå och fixa iordning maten och sen måste jag plugga, vi får vell hoppas att jag orkar upp imorgon men det gör jag nästan alltid så ;)

PÖSSHEEJ <3

Efterlängtat..

Ja, nu var det ett tag sen jag skrev här sist men det beror på att datorn har vart lite konstig och vi typ har haft ett virus.. Men hoppas det är bättre nu iaf :) Jag vet itne ritkigt vart jag ska börja men, igår var vi iaf på Skol DM i Innebandy och vi var riktigt grymma om jag får säga det själv ;) haha, vi verkligen kämpa och köttade oss till en final ;D Där ingen orkade spela så vi typ gick runt och gjorde inte så mycket.. Men ändå blev det bara 5-0 och den bjuder vi på ;) Vi va typ redan dödsdömda när vi kom dit och såg gruppen och alla vi skulle möta men vi vann iaf :P haha.. Så det blev en silver medalj och micke var riktigt nöjda med vår insats och ett plus är ju att vi vann över sofies skola ;) tss.. Men nog talat om de så har jag en väldig träningsvärk idag på en massa konstiga ställen och det är väl något man får tåla :) Har även väldigt ont i huvudet idag, inge roligt.. Men ska försöka komma på bättre humör och det vet jag hur jag kan fixa ;) hiih, sen blir det möte med det där sommarjobbet och vi får se hur det går :P haha.. Orkar inte skriva mer nu,
men bara så ni vet så läääängtar jag efter sommaren! ;D

PÖSS&KRAM <3


345671-5 tråkig




RSS 2.0