födelsedag..

Weeeheey, då är 19 år dååå ;) tsss.. Äntligen! Snart dags och sova för imorgon blire att gå upp tidigt och sen kommer släkt och allting :) får se vad man får, har en lite humm ;) haha.. Men skriver nog mer imorgon, godnatt!

lugn helg..

Har vart en riktigt lugn helg kan man säga :) Igår så sov jag hela dagen tills jag skulle iväg och jobba och det gick bra på jobbet :) efteråt blev det att dra iväg och käka med några av flickorna :) Sen åkte vi runt lite grann i staden och skrämde upp varandra med det ena efter det andra ;P haha, fyfan vad rädda vi blev alltså! Sen blev det hem och sova typ :) Idag har vi vart i västerås och kollat på en tv och jag har försökt kikat på nån kamera o så.. :) Sen blev det hem och käka för jag var typ helt utsvulten kändes de som ;) haha.. Nu blir det att försöka se vad som måste göras för att vårt pm ska bli klart senare ikväll vet jag inte vad som händer :) får vell la se.. Ska fortsätta med plugget nu iaf :)


lördag..

Jo det är ju lördag hörde jag? men vartå liksom.. känns inte alls.. Blev jävligt lugnt igår med tanke på att juldagen var i torsdags och fyfan vad dåligt jag mådde dagen efter.. det blev en heldel drickande kan man säga ;) haha... Men det var roligt iaf :) Fynda en del på kicks igår också på deras rea :) alltid nice! Var i himmeta hela kvällen igår och lata mig framför tvn med sofie :) vi var riktigt slitna! hahah.. Idag blire jobb om ca 2h, kuuuuuul :P hahah, neeeii :) Men det är ju bara 5timmar så går nog fort :) tihih.. sen kommer man hem kl9 och då blir det nog bara lugnt med familjen o så :) känner mig jävligt uppstressad att vårt lilla lov snart är slut, och vårt pm är så långt ifrån klart som de typ bara gåååår :/ uuuhhuu.. Nu blire duschen sen bara lugnt typ :) byebyebye

tomtenatta..

Idag blev det verkligen en heldag på kicks! Fick hoppa in dirket jag kom runt en 12 sen blev det jobb ändå till kl8 :) fick lyssna på darin och lite sånt sista timmarna :) riktigt trevligt! men gud så kort han var!? haha.. :P Hemma blev det en god skinkmacka och lite mjölk :) så gott! Blir bara lugnt resten av kvällen för blir nogg jobb tidigt imorgon också.. men det är bara kul :)  Måste handla de sista julklapparna också! har mammisen & matte kvar :) Sen får det vara nog! haha.. Får ju pengar imorgon, lite sent men bättre sent än aldrig ;) som man brukar säga.. Imorgon blir det uppesittarkvällen med mammsen ;) för mysigt! så mycke tradition :)

Blev tipsad av en bra låt, så då tipsar jag vidare ;)

Fronda - nu kommer det tomtar


snart jul..

ja, var ett tag sedan jag skrev.. Men har inte riktigt orkat de :) Har jobbat en del hos mamma i helgen och det har gått bra och vart jätte kul :) Annars har de bara vart lugnt i helgen, inte orkat gjort någonting.. Idag kom mormor&morfar över på fika och dom är ju så söta! Speciellt mormor som är så liten o försynt :) hihi.. Sen var på stan o köpet lite små saker bara.. Blev hem och baka lite och sedan blev det även julskinka :) gud så gott de var! jag och mamma har tjatat till oss nästan allting nu lite tidigare :) de som vi såklart tkr är rätt :) kollade heartbreak hotel ikväller också, den är ju lite små rolig ;) Men bäst av allt idag var nog gossip girl :) ååh, det är ju för braa ;) Måste försöka sova snart eftersom de blir upp tidigt imorgon för jag ska sola med sofie och sedan blir det käk och sen jobb hela dagen typ :) det är ju tomtenatta och grejer! :) hihih.. God Natt & Sov Så Gott :)

Onsdag..

Låååååååååååååång dag har det vart idag.. haha, kom till skolan och satte oss på föreläsningen.. Det kändes sådär.. Kan liksom inte tänka på nå annat än att försöka få klart de här dumma pm:t blir så frustrerad på att de känns som vi har huur mycket som helst kvar! Vi gick i pausen och började klura på vad vi hade o vad vi skulle ta upp med läraren eftersom vi skulle få lite svar på våra frågor :) Det gick bra uppe hos ida och vi har en del och göra nu men lite klarare känns det allt :) Satt nog mest och såsa idag.. Hade vi vart smarta hade vi tagit med en dator men nene, vi hade tänk gå på allt vi hade idag o då hade inte tiden funnits så.. Det var till och med en tjej som gick förbi med en vagn emd massa saker som stannade upp och sa att vi behövde en varsin kaka, haha! Jag och malin ba låg över sofferna typ :P hehe, det tråkiga var att kakan inte var nå vidare god men den gled i ändå :) hehe.. Har inte gjort ett skit ikväll heller, det var nån jävel som lurade i mig att det var greys ikväll men så var det ju såklart inte!? ååh, vad besviken jag blev.. dumma dig ;p haha.. Imorgon blir det örebro igen en heldag! ska sitta så länge vi bara kan och orkar för jag kan verkligen inte åka på fredag och vi måste typ bli klara!? får damp på de där! Men blir mycket jobb i helgen det är vell lika bra för tydligen ska alla vara borta? kul helg.. orkar inte festa heller, måste ju spara sig till juldagen så det blir extra skojj ;) tihi.. men man ska aldrig säga aldrig ;) Hoppas nu det sista timmarna blir bra på er dag :) Nattelinatt :)

vilken dag..

Vaknade av att mobilen vibrera mer än vanligt och insåg snabbt att nån ringde och det var såklart malin, shit jag hade försovit mig!? klockan var 7 och vi skulle åka, fick lite lätt panik då.. Fick på mig allt rätt snabbt o så sen var vi på g men skulle aldrig hinna till föreläsningen, så vi satte oss och pluggade med pm:t ist :) Det går frammåt nu iaf, skönt att vi kommer någonstans iaf :) Kom hem och frös som ett svin och kände mig helt utsliten.. Det var så varmt och skönt i sängen så jag kröp ner under mitt duntäcke och somna en stund :) Sen bar det av till nibbleskolan där mina söta små bröder skulle lussa :) Dom var jätte duktiga och sen vann vi på lotteriet också ;) Sa åt oscar att om vi vann skulle han ta de största med godis och det gjorde han ju såklart ;) hihih.. Drack lite te med mor nyss och såg att det var titanic på tv :) tittar lite på den nu och tar det lugnt.. Blir en lugn och skön kväll och upp tidigt imorgon för en massa plugg.. suck.. men snart har vi lite ledigt :) Godnatt!


piggelipigg..

För pigg för att sova.. Men finns inget att göra.. Kollar lite på scrubs och det är ju helt okej :) Blev ändrade planer för imorgon.. Ingen tripp till örebro för blir bara onödigt, vi får jobba på hemifrån så gott de går :) Skönt att vi fått en träff med en lärare på onsdag så vi inte är helt ute o cyklar :) men nu ska jag sova för imorgon blir det shopping i sthlm och det kan bli riktigt kul för jag behöver nya kläder att röra mig i :) haha..  Natttiiiiis :)


bjuder lite på mig själv ikväll också :)

 

tredje advent..

Idag är det 3e advent och vi har fortfarande lite snö utanför :) eller så kan jag ju också säga de som jag alltid blir retad för att vi har en massa snö i köket ;) haha.. Den är rättså slutkörd nu va ;) Helt ensam vaknade man upp i det stora huset idag och det var skönt att sova ut :) Har bara tagit det lugnt sen dess.. idag blir det att baka lite peppisar med familjen och sen blir det att kolla på vm finalen i innebandy också :) Blir en lugn och skön kväll där jag inte ska begära så mycket av mig själv :) Jag får ju inte glömma att berätta hur våran match gick igår, vi spelade mot Lockerud/Mariestad som ligger etta i serien och är obesegrade! Vi går in och rör om rejält och tar en ledning i andra perioden med 3-1, tror vi blev lite chockade så vi stanna av och lät dom komma till lite grann.. men matchen slutade 4-4 efter sudden och det var en riktigt grym match vi gjorde! vi skulle ha vunnit men vi ska vara riktigt nöjda med det här, vi stal liksom poäng av dom ;) Sen igår kväll blev det hem till ström och kolla innebandy & sen lite fotboll med lite tjejer i laget :) riktigt trevligt. Jag hoppas över allt annat att denna vecka går fort, för det blir så mycket plugg så jag vill inte ens tänka tanken! :/ Vi måste hinna klart med vårt pm den här veckan och så är det bara! finns inge annat.. Menmen.. Imorgon så blir det skolan först ett tag sen ska jag & mor min åka till stockholm och kika på allt fint :) sen så måste man ju köpa de sista julklappisarna! puh.. Men nu så måste jag kika vad som ska göra till skolan och grejer och vänta på att familjen kommer hem :) Ha det så bra så får vi se när jag har tid att skriva igen :)


kväller..

Nu är det torsdagkväll och vad gör man? ingenting.. Umgåtts med några flickor ikväll kollade lucia innebandyn i KB, var inte så jätte kul men de som spela hade nog roligt.. :) Har tagit det mest lugnt ikväll annars, känner mig så sjukt sliten i kroppen.. Imorgon blir det hemplugg för min del då vi måste läsa en del för att förstå vad vi ska skriva på vårt arbete.. Skönt och sova ut lite om man nu får det för den här underbara familjen :) haha.. Blir lite tv och sen ska jag nog spela den sköna låten jag börjat o lyssnat på, kan nog bli ett antal ggr till ;) GodNatt :)

Daniel Powter - Next plane home


snoooow..

Jaaa, det snöar ute och det har de gjort hela morgonen också! :D blir så glad! Blev väckt av mamma imorse runt en nio pga att de är så sura på mig för att jag aldrig hjälper till så jag var tvungen och fixa hela köket typ sen när jag ändå höll på kunde jag ju lika gärna ta tag i mitt rum också! vart riktigt flitig denna morgon :) så nu är det fint o allt.. Skolan snart, föreläsning.. för tråkigt! måste ha med mig lite vatten och mandisar :) Men nu måste jag sminka klart mig så jag hinner med allt som ska göras innan malin kommer :) Senare blir det nog att träffa sofie och sen vet jag inte vad som sker.. ingen träning :/ tråkigt.. Byeeeeee

plugg..

Idag blev det plugg med malin på vårt fina bibliotek :) haha.. så jävla svårt den här skiten... Men vi kämpar vidare.. Tog en lunchpaus och åkte och käka på kina, mycket gott :) hihi.. Sen blev man hämtad av sofie och det blev lite solning, så underbart skönt nu när det är så kyligt ute! :) somnade så skönt så.. Sen ahr de bara blitt lugnt och senare ikväll blire att kolla på kungsör-vib med tjejerna, kan blir kul ;) hehe.. Så måste spela in greys ikväll också, missar ju de! Längtar tills julegranen kommer upp och allt blir så mycket mysigare då, älskar verkligen julen! fast har inte alls nån julkänsla :/ för tråkigt.. Mitt rum är så stökigt så jag blir ledsen! men men, bara mitt problem och bara jag som kan fixa de.. förutom när mamma är snäll då ;) haha.. Får ta tag o städa de där snart tror ja.. Ha en bra kväller :)

måndag..

Måndagen den 8e december börjar lida mot sitt slut.. Blev väckt av rekryteringen imorse av att de behövde snabb hjälp, så det var bara att hoppa upp och kasta på sig klädera och cykla ner ;) vad gör man inte för pengar! tss.. Jobbade bara till 13 så de va skönt :) hem och sov en liten lur sen blev det en trip ptill biginn där jag kollade på en ny klubba.. Eftersom mitt blad som jag gillar ej blev förstört så bestämde jag mig för att köpa en billig klubba och sedan sätta på mitt blad på den :) och det vart super! tränade med den idag och det gick helt okej fastän vi inte gjorde så mkt men :) Kom hem och åt tacos, det var sååå gott! var hur hungrig som helst :) tihi.. Nu är det seinfeld sen blir det att sova, godnatt gott folk :)

söndag åter söndag..

Ja, jag tycker det är söndag nästan varannan dag ju! helt sjukt.. Men den här söndagen har vart lite jobbigare än de andra för idag har jag jobbat mellan 7-16.. men det är alltid trevligt med extra pengar :) gick helt okej! Det var ett tag sedan jag hade en vit helg, har alltid blivit o firat lite smått med tjejerna efter matcherna osv.. Men denna blev det inget för mig och det var mer än skönt! Blir nog ännu en vit helg nästa vecka men vad hjälper de när det ändå inte kommer blir någon vit jul ;) heh.. Efter jobbandet blev det hem och sova en stund och det var verkligen super skönt :) Sen nu ikväll blire vell bara lugnt med tv&film :) Myst med familjen hela helgen och det är inget jag klagar över, har minst lika trevligt med dom :) Kanske ska nämna att vi vann matchen igår! med 8-6 :D nog för att vi tappade en 8-2 ledning men allt kan ju ända i innebandy och man får absolut inte tro att man vunnit efter 2a perioden! det är något vi lärt oss nu tror ja ;) Imorgon är jag iaf ledig och ska sova ut så länge jag bara kan! fööör skönt :) Nu är det gossip som gäller :) Ha en fortsatt god kväll & en 2a advent :)

fredaaag..

Äntligen fredag som man brukar säga :) har vart i skolan hela dagen och nu är det snart kväller :) haha.. Väldigt sugen på mat, skulle inte sitta fel med lite tacos inte :) vet inte alls vad de blir för käk plus att mamma aldrig kommer hem heller.. Sen blir det nog att träffa flickorna :) Match imorgon så det blir en lugn kväll med uppladdning inför imorgon :) jävligt sliten är jag.. Ska till v-ås o julhandla lite med mammsen imorgon på dagen och så :) har ju aldrig tid! Ska bli trevligt iaf :) Sen efter matchen vet jag inte vad som väntar :) hihi.. Ha en bra kväller!


Köping IBF - Munkfors IBF
KB-hallen kl 17.00!
Vi behöver ditt stöd :)

ett tips..

Tänkte bara ge ett litet roligt tips nu såhär till jul :)

Rekommendera denna hemsida om du har tröttnat på din ögonfärg eller bara vill testa något nytt! Passar bra nu till jul&nyår. Det är i alla fall något jag ska göra eftersom mina ögon är så gråa och tråkiga :) hihi..

--> www.fargadelinser.com



snart helg igen!

jaa, det är ju snart de :) Idag vaknade man av att det lät som mamma sa nått, men hon var inte hemma? Det lät så verkligen och allt passade så bra ihop.. konstigt.. Men i varje fall så vaknade jag och gick upp för att ta mig en ltie frukostbit :) läste tidningen osv.. idag ska jag läsa igenom typ hundra papper och hitta nått som är viktigt!? jaja, de måste ju göras så :) det är till vårt pm! som vi aldrig kommer hinna klart med :/ När jag vaknade vart jag även helt paff när jag kom ut i köket och såg en massa snö utanför!? haha, nått jag aldrig trott :) men de försvninner nog innan dagen är slut :( tråkigt.. Jag måste bita ihop och vara stark så får vi se vart det leder.. nu orkar jag inte mer och så är det bara! tråkigt att de måste sluta som de nu måste göra..



Baby, it's you&me forever!
har jag hört ? ;)




myys..

Ja, nu är det ju december o allt.. Denna månad innebär ju bara mys mys och åter mys! tråkigt att man inte har nån o mysa med direkt, men man får ta det man har så det får bli min underbara familj & mina vänner :) Saknar bara en massa snö nu ju! Idag har jag vart i skolan en stund sen blev det att käka lite snabbt med mamma och sen hem ett tag innan det blev lite solning med sofie :) för skööönt vare! Sen har jag bara kollat på tv och sånt där :) Imorgon är jag ledig och ska bara ta det så lugnt och sedan plugga lite förstås.. Ska kolla tvn nu, Ha en bra kväll!

livet leker..

..är något jag inte riktigt kan hålla med om ;) tss..

Just nu är det massa plug i skolan vi måste försöka hinna klart vårt PM innan jul men de kommer vi aldrig hinna och tid efter jul har vi heller inte... usch, hur ska detta gå.. Var i skolan hela dagen lång och fick lite halv bra info om allt :) Nu på kvällen blev det att träffa sofie o vi hade riktigt skoj faktiskt :) fixade o donade med allting kan man ju säga :) hihi.. Imorgon åker vi kl7 och jag kommer vara dödstrött! fyy.. blir nog heldag imorgon också då vi ska försöka börja med arbetet.. har träning också :) skoj! Kollar på mitt favorit program seinfeld nu och sen ska jag sova :) vet inte varför jag kollar på de varje kväll, det är typ bara roligt för man sätt de så mycket inte för att det liksom är kul, eller jo de också men jaa :) haha.. Måste i alla fall kolla på det varje kväll innan jag ska sova.. haha! God Nattiis :)


RSS 2.0