Balen :)

Balen var helt underbart vacker! alla var så fina och vart man än kolla var det en massa fina människor :P Jag tror jag aldrig blivit så mycket fotad som jag blev igår,  haha,  helt sjukt! Men det var super trevligt trots alla missförstånd med maten och allt :) jag hade en jätte trevlig kväll! Jag får lägga upp lite bilder sen när mamma visat vart kameran är :P haha, men nu ska jag dra och käka lite med linnsan & linnea ;) hihi.. Sen ikväll blire grillning och lite lekar på malmön för alla studenter tror ja de typ va? ;) haha.. Men ha en bra dag nu,

PÖÖÖÖÖÖSSS <3

slutspurtt ;)

Yes, har inte skrivit på väldigt länge och det beror på att vår dator har gått cp sönder och att den andra är så seg så jag inte orkar siktta där plus att det är sista veckan innan betygen sätts i skolan så vi har haft förjävla mycket att göra :P Men de har gått bra, haft dansträning, hämtat balklänningen, tränat, pluggat och allt man bara kan tänka sig som måste göras nu innan balen.. När jag fick klänningen insåg jag att inga skor jag hade passa eftersom de var för höga så jag och mamma fick lite panik men de löste sig :) vem bryr sig hur de ser ut liksom om de inte syns så mkt ;) Idag har vi lyssnat på polisen i varma vinterkläder och gått lite skottkärra till matsalen och det var väldigt varmt och jobbigt! :P Sen blev det hem och ta det lugnt för att sedan åka med min älskling och köpa lite kläder :) han hitta några tröjor och dom var jätte fina eftersom det var jag som valde :) hihi.. Nu är han och tränar och jag och mamma är ensamma, vi ska snart grilla och det ska bli riktigt mysigt :) Sen kommer även min sötis tillbaka då vi ska kolla lite tv och bara myyyysaa :) hihi, något jag längtat länge efter :) Imorgon äre den stora dagen då vi har BAL i bivurparken :) Hoppas på solsken och en massa fint folk kommer att synas till :) kommer få panik för jag måste ju hinna ta kort på alla fina flickor :) Sen bär det av till Västerås för att äta fin middag och dansa och allt vi ska göra :) Ska bli så himlans kul!! Jag längtar såå..
Men nu ska jag gå och tända på grillen, ni kan ju försöka ha det bra men ingen kan ha det så bra som jag har det just nu, för mitt liv är helt underbart :) Blir nog lite bilder sen på bilddagboken..

PÖSSPÖÖSSS!!

Jag älskar dig fredrik, du är min ängel och mitt liv <3

fredag!

Idag mådde man inte lika bra som igår, fast frågan är om jag verkligen mådde bra igår? vet inte riktigt vad jag tänkte med.. Men studentfesten började bra och var skitrolig iaf :) Sen blev det som det blev och det hade nog vart bäst om vi drog till donkan istället när vi tänkte på de :P Men det värsta är att alla går runt och säger saker som inte ens är sant, dumt och inte ta reda på sanningen först!? Men skitsamma, en lektion idag sen ska jag till sofie på frissan så ska vi testa min balfrisyr och lite grejer :) hihi.. Sen ikväll vet jag inte vad som händer.. Något som jag vet i alla fall är att jag älskar fredrik mest av allt! Men ha en bra dag nu så får vi vell se om min kan bli bra..

PÖSSELIPÖSS <3

image2

Trust your heart and do what I do,
 ´cause I'm living to love you <3


Studentfest #3

Idag äre torsdag och imorse lämna man in sista arbetet på affärsjuridiken och nu behöver man inte gå nå mer på den ;D för skönt! sen nu sitter typ hela klassen i en datasal och tar det lugnt :) Nu har vi rast i evigheter och sen äre bara en lektion kvar! Ikväll är det den tredje studentfesten och vi ska förfesta hos malin och där blir det nog en massa roliga lekar hoppas jag på ;) Nu är det dags för att sluta skriva, skriver kanske lite senare :)

PÖSSS <3

image47


provprovprov..

Känns som det bara är en massa prov just nu.. Gårdagens prov gick bättre än förväntat fick ett VG på de ;) ojoj.. Men idag var nästan hela klassen lite busiga eftersom ingen hade pluggat nånting så gjorde vi en liten pakt och bestämde att den som skulle få godkänt på provet var tvungen att hoppa i ån med kläderna på ;) så det kan bli roligt att se vem de blir om de nu blir nån :O haha, för vi är verkligen helt sämst :P tråkigt bara att börge blir så ledsen, men ibland kan det faktiskt va såhär ;) Fredrik överraska mig när han kom till skolan och mötte mig så vi åkte till den blivande lägenheten och kikade hur det såg ut eftersom jag aldrig sett den :P Det var helt okej, fixar man tapeterna lite så blir det super mysigt :) hiih.. Sen åt vi lite mat och sen blev det att åka hem bara, utan sötisen :( För han skulle göra en massa viktiga saker tydligen :P Så nu sitter jag här och borde skriva lite på mitt arbete men jag orkar verkligen inte, vill bara sova!! Så jag ska nog ta mig en liten tupplur och sen börja plugga lite :) Nog för att man alltid säger så och det aldrig blir av, men jag ska verkligen försöka :) Nu får det vara slut skrivet för orkar verkligen inte..

TACK&HEJ <3


Snart har vi bara festen kvar och det kan inte bli mycke bättre än så ;) 
                         
image45

innebandy :)

Ja, idag äre innebandyträning som gäller :) Måste fixa till en klubba eftersom jag fortfarande inte har någon :P men ska styra det i helgen med mammi tror jag ;) hihi.. Så idag får det bli något gammalt ihopplock eller sofies om jag får låna den :) Men iaf, provet idag gick nog hyffsat bra, fast när man säger så går det ju sämst? men de kan de inte ha gjort, då dör jag :P haha.. Men idag äre bara att börja plugga igen och det är ett prov som börge har gjort, suck.. Fattar noll av den där kursen! tycker synd om alla som ska behöva läsa den!! ;S Men skit i de där nu för jag orkar itne plugga ritkigt än ;) haha, klockan kvart över 6 så ska jag möta linnsan för vi ska spela lite brännboll med hennes lillesyrra och massa föräldrar tror jag :) är alltid kul med brännboll! Sen blire direkt till innebandyträningen som ingen längtat till? haha nejnej, inte alls :P Sen måste man fort hem till bästa tv-programmet ;) Men nu ska jag verkligen snart gå och plugga, jag måste verkligen! Ha det så bra nu för det ska jag eftersom min kväll är rätt fullspäckad ;)

PÖSSELIPÖSS <3

du är sötare än socker,
& du är en riktig rocker ;)

Ny vecka :)

Ny vecka & nya tag! det är vell mottot för denna vecka, eller det borde det vara iaf ;) Dagen har vart relativt lugn, vi hade bara två lektioner och det var väldigt skönt :) Sötisen kom till skolan så man fick lite sällskap hem och sen blev det lite mys hemma också :) för vem orkar plugga när man kan ha det helt underbart? nej, inte någon kan jag tänka mig iaf.. Sen blev det att plugga lite natur eftersom vi har prov imorgon och det blir snart att plugga lite till.. tyvärr.. Men det gör inte så mycket för jag bryr mig inte längre vad jag får på proven det är ändå snart slut på den här skiten ;) haha.. Så det får nog duga med ett g imorgon :P Imorgon är det innebandy träningen och jag längtar super mycket :D Men det är länge kvar tills dess.. Nu ska jag gå och plugga så ha det så bra så hoppas jag på ett lycka till imorgon på provet :)

PÖSSHEJ <3


soool :)

Idag skare bli jätte varmt och det är redan varmt :) hur underbart! mamma väckte mig supertidigt för hon är svin taggad på att sola, fast vem är inte de ;) Nu väntar vi bara på att solen ska komma över lite träd så vi kan sätta igång :D Kvällen igår var super trevlig! tack så jätte mkt för allt tjejer, speciellt nadja :)
Nu ska jag sola, skriver kanske lite mer senare ;)



Solen var så sjukt varm idag och himmlen var helt blå! kunde inte vaa en bättre dag än denna :) Jag och mamma har nästan solat hela dagen och sedan klippte jag gräset lite grann :P det var svin jobbigt men jag klara de ;) matte vart inte riktigt nöjd och klipper det igen :P haha.. Jag fick även ett skavsår på tummen av gräsklipparen :( uuh, det gör jätte ont! men nu har jag nyss duschat och det var riktigt skönt så nu har jag inte direkt så mycket att göra så jag skriver lite blogg.. Sötisen fredrik kommer hit senare och då vet man aldrig vad vi hittar på, kanske spela kubb eller lite innebandy vem vet ;) hihi.. Det ska iaf bli kul! Men nu är han lite upptagen med allt annat som inte handlar om mig ;P hah! Det ska bli gott med grillat och kvällen kommer sluta väldigt mysigt om jag får bestämma :) hihi..
Ha en bra lördagskväll gott folk!

PÖSSS <3


tjejkväll :)

Dagen började med ett jävla prov som kunde ha gått så jäkla mycket bättre än vad de gjorde :P sen blev det en liten fika med malin i solskenet :) det var ju rätt lugn start.. Sen blev det ännu lugnare med film och lite prat efteråt. vi var sämst, speciellt jag och linn, vi lekte med en ltie söt nyckelpiga ist :P haha! Sen skulle jag direkt till kicks för att bli provsminkad inför balen och jag blev jätte nöjd :) det kommer bli så fint så! bara jag blir lite brunare bara :P haha.. Nu äre snart dags för innebandymöte eftersom vi nu ska få spela i div1 nästa år och det är ju förjäkla underbart ;D sen blir det hem till sofie för lite fixs och sen blir det vidare till Nadja som vi ska fira :) Blir lite umgås och en massa trevligt med tjejerna sen går vell dessa ut på krogen men jag följer som sagt inte med :) Ska träffa min sötis istället :) frågan är bara vad vi ska hitta på.. Men det blir nog bra :) Nu ska jag gå och se så jag får med allt jag behöver sen ska jag vell börja pallra mig mot stanis :)
Ha en bra kväll & även helg!

PUSSIPUSS <3


wihoo :)

Nu vet alla årets nyhet och de va ju att vi KÖPINGS IBF ska spela i div 1 nästa år :) eller nästa säsong :P det är stort! Idag har skolan vart väldigt seg och vi hade läxförhör på ekonomin och det gick ju sådär ;) haha..  Sen vare bara att åka hem och nu måste jag ta tag i att plugga för imorgon är det prov och jag ska klara de :D haha! Senare ikväll äre löpträning i skogen och det kan ju inte bli annat än kul ;) hah.. Men hoppas denna dag går fort för jag orkar inte ha tråkigt framför nån jävla pluggbok!! Imorgon blir det andra trevligheter då vi ska fira nadja som fyllt 18år och en massa annat skoj :) blir tyvärr ingen utgång för mig men har man inte pengar så har man inte ;) Det är inget som jag direkt gråter över, att gå ut på hantis alltså :P
Men ha en bra dag nu, hejdå :)

PUSSS <3


nytt försök :)

Jag gör ett nytt försök med att skriva blogg och jag tror det kommer sluta bättre än de förra ;) haha! Nu har jag setat här och fixat lite med den och jag är ganska nöjd iaf ;) haha, jag tycker den är sööt iaf :) Kvällen börjar närma sig och jag kommer närmare och närmare min affärsjuridikbok :( jag blir så ledsen på mig själv att jag inte pluggat.. Men jag är ändå super glad, för man får ju inte glömma att det är världens bästa idag och det tror jag nästan alla håller med mig om :D Så nu ska jag gå och plugga lite grann för jag har ju även muntligt läxförhör imorgon på ekonomin ;) hejdåå..


PÖSSIIS <3


image30

bästa onsdagen!

Jo, det här var då bästa onsdagen på väldigt länge alltså!! Fick världens nyhet och det ska bara bli så jävla kul ;D hihi, helt sjukt! trodde inte mina öron.. Tråkigt bara att man inte fick säga nått själv när det nu var så himlans hemligt sen kan alla andra säga de ändå.. men men, så kan de va.. Det gjorde mig lite besviken men vem fan bryr sig om hundra år? inte jag iaf!! Fast jag borde vara as glad så är jag ändå sur inombords :/ Känns inte alls bra, vet inte vad jag ska ta mig till :( Jag vill bara skrika ut allt vad jag har men jag vet inte vad!? Äsch, jag orkar inte bry mig, ska gå och gömma mig nånstans där jag kan få ruttna i min ensamhet..
Ha så kul alla ni andra som har ett liv^^

BAAAAAAAAAAJ <3

skepp&hojj!

Idag är det söndag och långledigheten är nu slut, känns ju sådär.. Helgen har vart rolig och mysig på alla håll och kanter :) Igår var vi i västerås och kolla på välgörenhetsmatchen och fredrik var jätte duktig tkr jag :) det var så nära & så spännande ;) men räckte inte hela vägen, så det blev 8-7 till vibs herrar :P Men sen åkte vi hem och då blev det lite hockey med fredriks kompisar sen gick vi båda vidare på varsitt håll och jag träffa nadja & linn och dessa var riktigt peppade på att dricka vin så det blev att vi tog lite vin och satt i en mysig liten "park" haha.. Det var skönt ute & vi alla hade jätte trevligt :) Sen blev det bara hem och sova typ, var så sjukt trött så jag höll på och dö.. fast jag somnade ist :) Men nu på morgonskvisten har jag hunnit med en massa grejer, jag har vart duktig och plocka ur diskmaskinen, strykt och sen setat ute lite i den lilla värme som fanns :) Så nu blir det bara att ta en dusch och sedan vet jag inte vad som händer.. Vill väldigt gärna träffa min sötis men vi får vell se hur det blir med den saken.. Sen MÅSTE jag försöka ta tag i det där arbetet också, usch! har skrivit några rader iaf ;) Nu ska jag kila till duschen..

BYEBYE <3

freitag :)

Det är nu fredag och vi är lediga från skolan idag. Det kan inte bli skönare :) Men tyvärr har jag massa arbeten jag måste göra och en massa prov nästa vecka :/ Jag orkar verkligen inte med skolan mer, längtar så sjukt mycekt tills den är över! Jag är öppen för väldigt många olika förslag nu inför framtiden, jag kan nästan tänka mig att göra vad som helst, helt sjukt men sant :P Fick hem mitt högskoleprovs resultat idag också, bättre än förväntat :P hah! Men vem bryr sig liksom, kul grej bara ;) Jag måste verkligen ta tag i arbetet snart, bara börja lite lätt skulle göra allt så mycke enklare.. men vart finns orken?? Jaja, idag ska iaf jag och sötisen åka till min andra familj i kolsva och ha det lite trevligt och umgås med dom :) alltid lika trevligt! Min lilla lilla söta syster har vattenkoppor och är säkert helt prickig ;) tur att man haft de där så man inte blir smittad :P Jag får panik på den här världen där allt handlar om pengar hela jävla tiden, mina pengar tar slut direkt, varför gör ingen annas de?! usch, hatar att vara pank.. men sånt är livet ;) Vill ha ett jävla jobb så de bara skriker om de!! Men nu ska jag börja plugga tror jag.. Jo, jag måste! ha det så bra nu, imorgon blire och kolla när älsklingen ska spela match i västerås mot vibs herrar ;) kan bli kul att se!
Ha en bra helg nu vettja ;D

PUSS&KRAM <3

RSS 2.0