dags igen..

Nu är det dags att skriva lite här igen, det var ett bra tag sen nu.. Men har inte direkt haft någon lust eller energi till att skriva här. Har haft sjukt mycket i skolan och det har vart ett högt tempo direkt från start! Nu har vi haft både en hemtenta o pm i metoder för undersökning och båda gick bra :) Har även haft en salstenta i marknadsföring och den kändes helt okej men man vet aldrig. Just nu håller vi på med ett tungt pm där vi skriver om tjänstegarantier inom resebranschen, låter kanske inte så jätte kul men :) haha. Annars är det innebandyträningar och matcher som tar stor del av den fritid jag har.

Helgen har vart riktigt trevlig! I fredags lagade vi mat och hade jätte mysigt :) smög lite i skogen också ;) haha, ibland måste man ta fram barnet i sig! Sen i lördags hade vi morgon träning, sen kollades det på forsbys damer sedan hade vi våran match som jag inte ens har lust att prata om.. vi tar dom nästa gång iaf! På kvällen blev det en riktigt räkfrossa ;) vi åt en massa gott och hade jätte trevligt! alla var helt slut efter matchsen så det blev en tidig kväll :)

Imorgon blir det upp och hoppa med tuppen för att åka till skolan för att forsätta pluggandet! Får hoppas vi kommer lite frammåt :)

Godnatt!


RSS 2.0