fruktansvärda fredag..

Frågan är ju om kan bli värre än vad det är just nu? min hjärna bara snurrar och jag vet varken ut eller in.. Det är lika jobbigt varje gång detta händer och jag vettetusan vad jag ska ta mig till ;S men det är vell bara att gilla läget och se vad som händer, men det är inte alltid så lätt.. speciellt inte just nu.. Dagen började iaf bra med att fredrik kom hit och vi vilade lite sen tog vi en lååång dusch, alltid lika mysigt :) Sen fixade vi oss och drog iväg, blev inte så lyckat och sen blev det hem och han drog till sina kompisar.. Nu ska jag äta god mat och sedan blir det en snabbvisit i tennishallen för att kolla när han spelar och sen blire nog film med sofie :) Hoppas allt blir lyckat och att kvällen löser sig! Ett plus är ju iaf att man har bil och slipper cykla :D haha..
Ha en bra fredagskväll!

Pösss <3

huvudvärken..

Jag förstår inte vad som är fel, hela dagen igår hade jag typ huvudvärk mest på kvällen och när jag vaknar har jag lika ont.. Sover typ hela dagen och vaknar att den är borta men så kommer den endå :/ jag blir så trött!! Mår även så illa så de känns som jag ska spy hela tiden, känns inte alls kul.. Har umgåtts med fredrik hela dagen fast vi har ju mest sovit men det är ändå lika mysigt :) Sen sprang vi till bussen för att han skulle hinna med nått möte och då blev det ju inte alls bättre, mådde sjukt dåligt på bussen ;S men aja, ska itne klaga på d nu :P haha.. Snart äre dags för vårt lag att ha möte och det kan nog bli trevligt hoppas jag :) Senare blire bara hem och ta det lugnt tror jag.. Jag har typ en svin stort påskägg och det värsta är att det typ bara är massa äckliga godisar, kan det bli värre?! haha.. Men det kanske är lika bra ;) Nu ska jag kila och försöka få nått gjort utav den här dagen fast det går nog ej, men man kan ju alltid försöka!

PÖSSHEJ<3

godmorgon :)

Nu är det en nya dag och nya tag, somnade typ aldrig igår och jag är just nu väldigt trött.. Men en rolig grej som händer idag är att vi ska åka och bada på badhuset i köping^^ haha.. kan typ inte bli värre, fast bara för det så ska jag få sola och simma lite i bassängen :) Senare blire att åka med fredrik och hans bil till västerås och sedan hem direkt för att träna lite innebandy ;) Sen blire nog bara lugnt för jag kommer va väldigt trött ikväll.. Det är iaf riktigt skönt med lov, nu ska jag gå och byta om och umgås lite med mamma ;)

PÖSSPÖSS <3

nattugglar..

Det var väldigt länge sen jag var här inne och skrev ser jag, kanske borde bli en liten ändring på de.. Får vell göra mitt bästa men det är inte ofta man orkar :) Men nu sitter jag här vid datorn en sen måndagskväll och har riktigt tråkigt, förstår inte ritkigt varför jag inte är trött? men det beror troligtvis på att jag sov lite eftermiddag idag ;) Så då kan jag passa på att skriva lite granna här ;) Vaknade så sjukt tidigt idag hemma hos sötisen, men vad ska man göra.. Har haft lite små problem med min sömn den senaste tiden, somnar jätte tidigt och vaknar jätte tidigt.. detta uppskattas inte direkt av vissa ;) Träffade Linn en snabbis idag då vi träffade en man och pratade lite jobb och sedan blev det hem till familjen och fira Eric eftersom han hade fyllt. Massa folk och god fika blev det :) Jag var riktigt på eftersom jag inte ätit något på hela dagen och det var vell inte direkt de klokaste av mig :P Men senare blev det film & en massa trevligheter hemma hos Linnéa med alla tjejer, det va riktigt länge sen!! Vi måste träffas mer, eller jag måste försöka vara med mer :P Men nu är det nog dags för mig att gå och sova och ringa min lilla sötnos som bara väntar på ett godnattsamtal ;) hihi..

PUSS <3

RSS 2.0